Astra - FC Botoșani 1-0. Denis Alibec i-a urcat pe giurgiuveni pe primul loc. Cabrera, eliminat în minutul 15!

Astra - FC Botoșani 1-0. Denis Alibec i-a urcat pe giurgiuveni pe primul loc. Cabrera, eliminat în minutul 15!

Victoria le asigură giurgiuvenilor prima poziție în Liga I, pierdută sâmbătă seară în favoarea celor de la Viitorul.

Astra Giurgiu a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Denis Alibec (15), din penalty, după o fază în care oaspeţii au rămas în zece oameni, argentinianul Cabrera fiind eliminat.

Astra a revenit pe primul loc după acest succes.

AFC Astra Giurgiu - FC Botoşani 1-0 (1-0), Stadion "Marin Anastasovici" - Giurgiu
A marcat: Denis Alibec (15 - penalty).
Cartonaş roşu: Gonzalo Cabrera (FC Botoşani, 13).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Iulian Radu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) – LPF.

„E bine că am rămas pe primul loc în clasament. Ne-am calificat şi în optimile Cupei României, dar adversara, Unirea Brânceni, a fost slabă. Nici FC Botoşani nu mi se pare cine ştie ce, vreau să o învingem la scor! Am văzut câteva meciuri ale botoşănenilor, sunt slabi de tot!”, a spus antrenorul Marius Şumudică, la începutul meciului.

„Am văzut şi eu ce a declarat Şumudică despre meciul cu noi. Nu ştiu dacă ar trebui să ne trateze ca pe o echipă uşoară. Plus că Astra nu este Real Madrid sau Barcelona! Noi venim după trei rezultate pozitive şi cred că atât în meciul cu Dinamo din campionat, cât şi în cel din Cupă de la Mioveni am arătat altceva. Cred într-un rezultat pozitiv, pentru că am jucători cu multe calităţi, iar FC Botoşani formează o echipă bună. De aceea, sper să mergem pe o pantă ascendentă”, a fost declarația lui Cornăţeanu, tot la începutul meciului.

Stirea anterioara

Încep Sărbătorile Iașului: Iată la ce evenimente puteți participa

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.