Astăzi ora 11.00 are loc prezentarea lotului FC Botoşani pe Stadionul Municipal

Astăzi ora 11.00 are loc prezentarea lotului FC Botoşani pe Stadionul Municipal

Prezentarea lotului formaţiei FC Botoşani şi meciul amical cu FCM Tg. Mureş va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal. Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, spune că reprezentanţii clubului FCM Tg. Mureş au solicitat ca acest meci să se joace de la ora 11.00.

„Meciul cu Tg. Mureş îl vom juca sâmbătă de la ora 11.00. Iniţial a fost programat de la 18.00 dar cei de la Tg Mureş au solicitat să jucăm de la 11.00 astfel încât jucătorii să poată urmări meciul dintre Dinamo şi FC Barcelona. Sperăm ca sâmbătă să nu fie foarte cald”, a spus Dumitru Brânză.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Accident! Două mașini s-au izbit în comuna Hilișeu Horia – FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.