Astăzi FC Botoşani înfruntă Dinamo București în play-out-ul Ligii I

Astăzi FC Botoşani înfruntă Dinamo București în play-out-ul Ligii I

FC Botoşani înfruntă, sâmbătă seara, în deplasare liderul din play-out, Dinamo Bucureşti. Partida din cadrul etapei a IX-a din play-out-ul Ligii i va avea loc de la ora 21:30, jocul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Botoşănenii au plecat încrezători la Bucureşti, atât antrenorul cât şi jucătorii declarând că pot obţine un rezultat pozitiv.

„Ne așteaptă un meci greu cu o echipă bună cu evoluții bune în play-out dar mergem acolo să jucăm fotbal și să scoatem un rezultat bun. Dacă vom învinge ne vom apropia de ei dar nu pot spune concret dacă se va decide campioana play-out-ului. Jucăm toate meciurile la victorie și vedem la final ce se va întâmpla. Avem forța să câștigăm doar am mai câștigat acolo dar cred că au o echipă mai bună decât în turul de campionat. Eu sper să câștige FCSB-ul campionatul, mai sunt două meciuri și se poate îmtâmpla orice. eu am contract cu FC Botoșani și nu mă gândesc la FCSB. Dacă m-ar dori înapoi m-ar lua pentru că este o clauză în contract. În mare parte sunt mulțumit de ce am realizat la Botoșani dar am ratat cam mult, am avut și puțin ghinion dar mai sunt meciuri de jucat și să continui evoluțiile bune care le-am avut în ultimul timp.”, a declarat Cătălin Golofca

Stirea anterioara

Trei milioane de computere din România au fost atacate cibernetic. Cum reacționează autorităţile!

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.