Astăzi, CSM Politehnica Iași – FC Botoșani - Vremea revanșei!

Astăzi, CSM Politehnica Iași – FC Botoșani - Vremea revanșei!

FC Botosani va da piept sambata cu CSM Politehnica Iasi in Copou. Elevii lui Leo Grozavu trebuie sa isi ia revansa dupa ultimul meci din campionat pierdut cu 3-1 pe teren propriu.

Sambata, de la 20.30 FC Botosani va evolua contra formatiei antrenata de Eugen Neagoe in meciul contand pentru etapa a V-a a Playout. Dupa victorie cu 3-0 contra Chiajnei, botosanenii sunt increzatori ca vor spala rusinea din meciul contra celor de la CSM Politehnica Iasi de pe teren propriu cand dupa 4 eliminari si patru goluri, au pierdut meciul cu scorul de 3-1.

Elevii lui Leo Grozavu nu trebuie sa uite nici meciul de pe finalul editiei trecute de campionat cand o semnalizare eronata a centralului partidei a trimis formatia condusa de Florin Prunea in Europa League si a costat formatia botosaneana si o pozitie in clasamentul final al competitiei.

De incarcatura speciala a acestui derby al Moldovei sunt constienti si antrenorii botosaneni, Leo Grozavu declarand in conferinta premergatoare meciului: „Noi am câştigat la Iaşi, ei au câştigat la noi. Acel meci a fost desfăşurat în condiţii speciale, noi am rămas în primele 20 de minute cu doi jucători în minus. Din acel moment, soarta rezultatului final era aproape stabilită. Mai mult ca sigur, pentru noi e greu, iar pentru ei va fi foarte greu. Un joc la care nu se ştie dinainte câştigătoarea. Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Sperăm să ne refacem până la jocul de sâmbătă, să avem inspiraţia de a trimite cei mai buni jucători, cei mai proaspeţi jucători. Să avem o prestaţie care să ne mulţumească la final cu un rezultat bun”.

Meciul devine si mai interesant daca privim clasamentul. O victorie pentru botosaneni ar insemna urcarea pe prima pozitie a Playout-ului daca si Gazul s-ar incurca in intalnirea contra formatiei din Chiajna.

Noua nu ne ramane decat sa cucerim Cetatea celor sapte coline si sa ne pozitionam pe una din primele doua pozitii ale clasamentului provizoriu, pozitie ce ar insemna o optiune serioasa pentru o noua participare in Europa League. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Maşină distrusă de bucăţi de tencuială desprise din faţada unui bloc

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.