Antrenorul Leo Grozavu a încetat colaborarea cu FC Botoșani

Antrenorul Leo Grozavu a încetat colaborarea cu FC Botoșani

FC Botosani a incheiat colaborarea cu antrenorul Leo Grozavu, cel care a condus echipa timp de un an si jumatate.

Presedintele Cornel Sfaiter si finantatorul Valeriu Iftime s-au intalnit luni dupa-amiaza cu Leo Grozavu, la stadion, si dupa o discutie de aproximativ o ora a fost anuntata plecarea tehnicianului.

Leo Grozavu, impreuna cu Valeriu Iftime, au fost si in vestiar pentru ca antrenorul sa-si ia ramas bun de la jucatori. Urmeaza ca in urmatoarele zile, Leo Grozavu sa-si rezilieze contractul.

Antrenamentul de astazi a fost condus de secundul Mugurel Corlateanu. Inainte de a incepe pregatirea, jucatorii s-au strans intr-un cerc si au strigat in gura mare: „Toti pentru unul si unul pentru toti”, scrie stiri.botosani.

Conducatorii clubului botosanean poarta discutii cu mai multi antrenori din tara, insa pana acum nu au ajuns la un acord.

Stirea anterioara

Cadou de început de an școlar pentru copiii din Românești - FOTO

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.