Anamaria Prodan l-a jignit şi pe Ienei. Replică memorabilă a lui „Nea IMI”

Anamaria Prodan l-a jignit şi pe Ienei. Replică memorabilă a lui „Nea IMI”

Emeric Ienei, antrenorul care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, i-a replicat elegant Anamariei Prodan, soţia actualului tehnician al ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf, dupa o remarca nepotrivita a acesteia.

Anamaria Prodan l-a atacat pe Emeric Ienei dupa ce acesta a comentat disputa dintre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca.

„Uitati-va la domnul Ienei, care se baga si el in discutie, desi nu a fost atacat. Este putin absent din ce inseamna fotbal in ziua de astazi", a spus Anamaria Prodan despre legendarul "nea Imi".

"Personal o sfatuiesc pe Anamaria sa-si vada de impresariatul ei. Ar trebui sa-i fie un pic rusine pentru vorbele pe care mi le-a adresat. Sa nu uite ca eu am o varsta si chiar as fi putut sa-i fiu tata. Oricum ma gandesc foarte serios sa-i telefonez dansei, deoarece eu nu vreau sa mai intru in nici o polemica cu Laurentiu si cu ea prin intermediul presei.

Totusi eu cred ca am tot dreptul sa-mi spun parerea atunci cind consider ca Reghe a gresit fata de Piti. Nu cred ca era normal ca antrenorul Stelei sa-l implice acum public si pe Rusescu in acest conflict. Totodata, eu zic ca era mult mai normal ca Reghe sa-i spuna lui Piti in particular despre problemele jucatorilor Stelei de la nationala. Nu cred ca a fost corect ca ei s-au contrat prin intermediul televiziunilor", a replicat Ienei, potrivit Digi Sport.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.