Amical câştigat cu 2-0 de FC Botoşani în faţa celor de la Ştiinţa Miroslava

Amical câştigat cu 2-0 de FC Botoşani în faţa celor de la Ştiinţa Miroslava

FC Botosani a castigat cu 2-0 amicalul cu Stiinta Miroslava prin golurile marcate de Fulop si Cirjan.

Elevii lui Costel Orac au inceput tare partida reusind sa deschida scorul in minutul 3 prin Fulop. A fost un meci in care FC Botosani a dominat clar echipa ieseana nou promovata in Liga a-III a. Stiinta Miroslava a avut primul sut la poarta in minutul 25 insa fara probleme pentru Stamatin.

Repriza a doua a inceput cu un sut periculos a lui Croitoru insa peste poarta. Cirjan a reusit  sa majoreze avantajul in minutul 70 printr-o lovitura cu capul din 6 m. Ciprian Dinu a marcat si el in minutul 90 insa golul a fost anulat pe motiv de offside, scrie gazetabt.ro.

La fel ca si dorohoienii ieri, botosanenii au dominat meciul, insa nu stat prea bine la capitolul finalizare, insa sa nu uitam ca pretentiile celor de la FC Botosani sunt altele. Una peste alta, spectatorii prezenti in numar redus pe stadionul “Municipal” nu au fost incantati de jocul prestat de jucatorii lui Costel Orac, declarand ca partida a fost una mai plictisitoare decat meciul cu Rapid CFR Suceava.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.