Alexandre Boucaut va arbitra meciul FC Botoşani - Legia Varşovia

Alexandre Boucaut va arbitra meciul FC Botoşani - Legia Varşovia

Arbitrul belgian Alexandre Boucaut va conduce la centru meciul FC Botoşani - Legia Varşovia, care se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Botoşani, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, informează uefa.com.

Alexandre Boucaut va fi ajutat la cele două linii de Jimmy Cremers şi Rien Vanyzere, rezervă urmând să fie Christophe Delacour.

În tur, săptămâna trecută, FC Botoşani a fost învinsă de Legia în deplasare, scor 1-0.

Stirea anterioara

Festivalul Zilele Nordului și-a publicat programul și lista invitaților din acest an

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.