A doua zi de grevă la Rapid

A doua zi de grevă la Rapid

Jucătorii divizionarei secunde RAPID au refuzat să se antreneze şi miercuri din cauza restanţelor financiare, preşedintele executiv Nicolae Manea declarând că aceştia vor primi un salariu în cursul zilei de miercuri.

Fotbaliştii de la Rapid au refuzat să participe şi la antrenamentul programat marţi după-amiază de tehnicianul Viorel Moldovan din cauza restanţelor salariale, ei ameninţând că nu vor pleca, vineri, în stagiul de pregătire din Antalya dacă nu vor primi cel puţin un salariu.

„Ieri am avut o discuţie după primul antrenament cu ei. Încă de când am venit aici le-am promis că nu vor pleca în pregătiri fără să-şi primească drepturile salariale. Lucru pe care deja l-am şi făcut. Am fost la administratorul judiciar, care are decizia în tot ce mişcă în acest club. I-am explicat că trebuie să primească băieţii banii. A dat bani pentru medicamentaţie, a plătit o arvună pentru turneul din Antalya şi astăzi se vor rezolva. A plecat contabila noastră, ştatele sunt făcute şi băieţii îşi vor lua banii. Abia am reuşit să găsim nişte sponsori care să rezolve aceste probleme. Jucătorii vor primi câte un salariu", a spus Nicolae Manea, într-o conferinţă de presă.

Nicolae Manea a afirmat că nu este de acord cu gestul jucătorilor de la RAPID de a nu se antrena, însă a precizat că îi înţelege.

„Nu sunt de acord cu soluţia pe care au ales-o, pentru că ieri am vorbit cu ei, i-am făcut să înţeleagă, iar astăzi au luat hotărârea să nu se antreneze. Poate în acelaşi timp le dau şi dreptate că au fost minţiţi destul de mult că le dă, că nu le dă. Lucrurile sunt rezolvate, îşi vor primi drepturile, iar vineri vor pleca în cantonament, s-au plătit şi biletele de avion şi totul e în regulă. Lucrurile la Rapid din punct de vedere financiar nu sunt clare. Sunt nemulţumiri faţă de conducerea clubului şi ce le oferim jucătorilor. Nu poţi să nu îţi primeşti banii când munceşti, ai familii acasă şi datorii la bănci", a completat Manea.

Miercuri, la baza de pregătire de la Pro RAPID au fost prezenţi şi aproximativ 50 de suporteri, aceştia discutând circa o oră cu jucătorii şi Nicolae Manea. "Suporterii sunt nemulţumiţi de modul cum merg lucrurile la RAPID, pentru că nu sunt încurajaţi deloc în ceea ce priveşte redresarea Rapidului. Este foarte greu. Nici suporterii nu sunt de acord cu decizia jucătorilor", a adăugat Manea.

Nicolae Manea nu crede că Rapid va avea probleme în procesul de reorganizare din luna februarie.

„Eu zic că RAPID va trece de acea şedinţă din februarie de la judecătorie. Am mai avut discuţii şi cu jucătorii care au depus nişte contestaţii la tribunal. Cu Emil Dică am avut o problemă, cu Vâtcă o să am o discuţie şi mai sunt şi alţi jucători cu care vorbim. Ar fi un dezastru să dăm în faliment. În situaţia în care intrăm în faliment ne trimit în Liga a IV-a, dar un brand ca RAPID nu poate să moară. Sper din tot sufletul ca lucrurile să se îndrepte şi să vină cineva care să rezolve aceste probleme", a explicat Manea. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.