38 medalii cucerite de botoşăneni la Campionatul Naţional de haltere

38 medalii cucerite de botoşăneni la Campionatul Naţional de haltere

Componenţii secţiei de haltere a CS Botoşani au reuşit să-şi depăşească obiectivul la Campionatul Naţional, competiţie destinată sportivilor sub 23 de ani. Aceştia au avut obiectiv 35 de medalii şi au reuşit să obţină 38.

Din cele 38 de medalii cucerite, 12 au fost de aur, 15 de argint şi 11 de bronz. În acest an, secţia de haltere a CS Botoşani a cucerit 134 de medalii la Campionatele Naţionale în condiţiile în care în 2011 a obţinut 117 medalii.

“Este un rezultat foarte bun. Ne-am propus să obţinem 35 de medalii şi am reuşit 38. Suntem foarte mulţumiţi şi s-a demonstrate că avem sportive care vin din urmă şi obţin rezultate foarte bune. Anul acesta a fost mai bun decât 2011 din punct de vedere al medaliilor atât pe plan naţional cât şi internaţional”, a spus Andrei Amos, director CS Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.