Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Spectacol caritabil „Suflet pentru suflet”, ediția a II-a. Vezi când are loc evenimentul!

Spectacol caritabil „Suflet pentru suflet”, ediția a II-a. Vezi când are loc evenimentul!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

„SUFLET PENTRU SUFLET” (ediția a II-a) este despre magia din spatele unor zâmbete! Evenimentul „Suflet pentru suflet!” este o seara caritabilă organizată sub forma unui spectacol umanitar, dedicat copiilor diagnosticați cu autism, de către Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani pe data de 9 decembrie 2016, între orele 17:00 – 20:00, în sala Soul Mate la Complex Casa Lux.

Acest eveniment a luat naștere din dorința de a sprijini nevoile acestor copii și a le construi un viitor mai surâzător. Spectacolul caritabil reprezintă o cărămidă importantă la temelia dezvoltării ulterioare a copiilor pe diverse arii (aria socială, aria motrică etc.) care are ca scop participarea a 42 de familii afectate de autism din județul Botoșani într-o tabără terapeutică pilot ce va veni în sprijinul terapiei copiilor și implicit a dezvoltării acestora, încununate de bucuria explorării.

OAMENI cu inima la vedere și ghidați de dorința de a făuri visuri despre viitor demonstreză tăria iubirii de semeni și astfel împreună v-am pregătit surprize și momente speciale susținute de artiști de valoare incontestabilă, valoare recunoscută la nivel național și internațional.

Vă invităm, oricine dorește să sprijine realizarea acestui vis, să participați la spectacol fiind parte integrantă a dezvoltării copiilor!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani