Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Săptămâna Națională a Voluntariatului cu Asociația IHTIS Dumeni la Botoșani - FOTO

Săptămâna Națională a Voluntariatului cu Asociația IHTIS Dumeni la Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Săptămâna Națională a Voluntariatului care s-a încheiat duminică (19.05.2019) a reunit, la Uvertura Mall din Botoșani, liderii a trei organizații neguvernamentale: Asociația IHTIS Dumeni / Botoșani, Asociația Invătăorilor din Județul Botoșani și Asociația Consumatorilor Botoșani - Centrul Europe Direct.

Cei 5 voluntari au promovat tematica proiectului desfășurat la nivel național „Vrei să fii voluntar pentru o zi?”. Fiecare răspuns afirmativ a fost răsplătit cu insemnele campaniei: insigne, pliante, agende, chestionare. Despărțirea de fiecare persoană sau fiecare grup de tineri abordat s-a încheiat cu îndemnul: „Fă astăzi o faptă bună!”.

Un moment absolut emoționant care a încheiat și a încununat acțiunea a fost gestul unei familii de botoșăneni de a oferi în mod spontan un frumos buchet de flori organizatorilor.

Doamna Mihaela Mihăescu președintele Asociației Dumeni /Botoșani a declarat „Mulțumim botoșăneni, mulțumim Uvertura Mall, mulțumim voluntarilor APC ED și AIJBT. Mulțumim domnului Mihai Paul Ciprian pentru sprijinul acordat. Interviul realizat de dl Radu Căjvăneanu, cu siguranță, le va da multora de gândit. O familie frumoasă din Botoșani ne-a umplut inimile de bucurie cu gestul său.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani