Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pro TV și Crucea Roșie Română lansează campania „Nouă ne pasă”, pentru a ajuta victimele din Colectiv. Cum poți dona

Pro TV și Crucea Roșie Română lansează campania „Nouă ne pasă”, pentru a ajuta victimele din Colectiv. Cum poți dona

Din spirit de solidaritate cu supravietuitorii, dar si cu medicii, care se lupta sa-i tina in viata, Pro Tv si Crucea Rosie Romana, au declansat campania de strangere de fonduri: ''Noua ne pasa, impreuna daruim speranta''.

Datorita voua, celor care ati donat, saltele speciale necesare pacientilor cu arsuri au ajuns miercuri seara la Spitalul de Arsi din Capitala.

Saltelele - al caror cost a fost acoperit din donatiile oamenilor, obtinute in cadrul campaniei lansate de PRO TV si Crucea Rosie Romana - au fost transportate miercuri seara la Spitalul de Arsi. Tot cu ajutorul celor de acasa, zilele trecute, la spitalele din Bucuresti au ajuns si mii de flacoane de albumina.

Doctor Adrian Stanculea, Spitalul de Arsi: "Enorm de mult ne ajuta. Am devenit un spital dotat cu de toate din plin si cu stocuri care ne permit sa ingrijim bolnavii astia si multi alti bolnavi dupa. E uluitor ce se intampla. Le multumim tuturor."

Crucea Rosie Romana, al carei presedinte este Principesa Margareta, va ramane permanent in contact cu administratorii spitalelor.

Ion Marius, asistent logistic Crucea Rosie Romana: „In continuare campania se deruleaza, conturile sunt deschise, le gasiti pe site-ul Crucii Rosii si ProTV si numarul de sms 8827 functioneaza. as vrea sa asigur populatia care s-a implicat in aceasta campanie si a donat fonduri ca banii colectati in cadrul campaniei vor fi folositi doar pentru a achizitona materiale si sprijini persoanele afectate in incendiul de la Colectiv."

Intreaga tara, este alaturi de victimele tragediei, din clubul „Colectiv". Pentru ca impreuna, putem sa ajutam spitalele in care sunt ingrijiti ranitii. sursa: stirile protv.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani