Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O mamă a doi copii minori din localitatea Vlădeni, comuna Corlăteni, primește o casă nouă

O mamă a doi copii minori din localitatea Vlădeni, comuna Corlăteni, primește o casă nouă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA) România și Primăria comunei Corlăteni vor inaugura marți, 21 mai 2013 ora 14:30 o nouă locuință pentru o familie săracă din localitatea Vlădeni, județul Botoșani.

Condurache Mariana, în vârstă de 29 ani, este mama a doi copilași, Dragos de 7 ani și Noemi de 5 ani, pe care-i crește singură, deoarece tatăl lor nu se intereseaza de soarta acestora.

Mariana fost plecată la lucru în Italia, acolo a trait o experienta cumplită deoarece soțul ei a vândut-o unor proxeneți pentru prostituție. Când a scăpat în sfârșit de acolo, a fost ajutată de către tatăl ei să revină în țară unde, cu ajutorul părinților a reușit să ridice o căsuță la roșu.

Impresionați de cazul acestei familii, mulți voluntari români din Spania (Zaragoza) dar și din Romania (Moldovița, Udești, Bacău, etc), s-au implicat în proiectul ADRA Romania „În sfârșit acasă”  prin care și această familie a fost ajutată cu toate lucrările de finisaje interioare și exterioare pentru ca să se poată muta într-o casă nouă, iar copii să se bucure de condiții decente de viață.

În anul 2012 ADRA Romania a construit șase locuințe sociale pentru familii defavorizate, iar anul acesta au fost deschise deja cinci astfel de șantiere.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani