Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fapte bune din suflete tinere: Elevii din clasa a XII-a C a Colegiului Național „A. T. Laurian”

Fapte bune din suflete tinere: Elevii din clasa a XII-a C a Colegiului Național „A. T. Laurian”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Faptele bune sunt binevenite atât de-a lungul anului, cât și de Sărbători. Însă gândul că, între noi, sunt oameni ce nu se pot bucura de Nașterea Micului Iisus pentru că nu au nici ce pune pe masă e mai trist decât oricine cu suflet în el poate suporta.

De aceea, în această perioadă, gesturile frumoase sunt mai dese și atent îndreptate. Elevii din clasa a XII-a C a Colegiului Național ”A. T. Laurian” au apelat, spre exemplu, la profesoara de religie pentru a identifica o familie care să aibă nevoie de darurile pe care le pot oferi.

„Noi am fost cu ideea si am rugat-o sa pe doamna profesoară Nicoleta Herțanu să găsească o familie care chiar ar avea nevoie de ajutor și s-ar bucura de niște daruri. Dumneaei a vorbit cu părintele Ionuț Starica din satul Balta Arsa, comuna Corni, iar părintele ne-a comunicat că este o familie harnică, îngrijită, care stă lângă biserică. Am mers astăzi pe la amiază la ei și am găsit foarte curat în casă și cald, având în vedere că aveau o fetiță mică de 3 ani. Tatăl era la lucru. Ne-au spus că într-o cameră stau părinții cu fetița și în altă cameră locuiesc cei 3 frați ai soțului doamnei. Căsuța era mică, având doar două camere, dar îngrijită. Am cumpărat mai multe alimente, necesare zi de zi, iar câțiva elevi din clasă au adus niște cadouri cu jucării și hăinuțe pentru copilaș. Au fost bucuroși și ne-au mulțumit foarte mult pentru ce le-am adus. Si noi, colectivul clasei, suntem fericiți că am avut ocazia să facem o faptă bună împreună.”, cel mai frumos povestesc chiar tinerii laurieni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani