Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Calătorie peste ani - „Eminescu acasă la Enescu” „Voluntarii sunt plătiţi în şapte cifre... ZÂMBETE” Gayla LeMaire - FOTO

Calătorie peste ani - „Eminescu acasă la Enescu” „Voluntarii sunt plătiţi în şapte cifre... ZÂMBETE” Gayla LeMaire - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

În ajun de sărbători un grup de elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu, în frunte cu d-nii profesori Chițac Dan și Purice Cătălin, în calitate de coordonatori ai proiectului “VOLUNTARI AI ZÂMBETELOR ÎN PRAG DE SĂRBĂTOARE” au sosit la Dumeni, George Enescu în calitate de voluntari.

Elevii și profesorii au împărțit cadouri copiilor și au donat Asociației Vlăstarele lui Enescu obiecte pentru Ansamblul de dansuri populare.

Instituțiile partenere în cadrul proiectului sunt: COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU” – BOTOȘANI, reprezentat prin d-na director Chiriac Cristina, d-nii profesori Chițac Dan si Purice Cătălin, în calitate de coordonatori de proiect, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 – DUMENI, com. George Enescu, jud. Botoșani, reprezentată de director, prof Dumbravă Ciprian și economist Hrab Ana Cristina în calitate de coordonator, învățător Mateiu Monica și profesor Constantin Iulian (responsabil mass-media) în calitate de colaboratori, Asociatia „Vlăstarele lui Enescu” - președinte Chiorescu Alin.

Cu siguranță, beneficiarii și inițiatorii proiectului au învățat că voluntariatul este singura modalitate prin care putem readuce o rază de speranță în sufletele celor pentru care soarta, din păcate, nu a rezervat prea multe bucurii. Deasemenea, prin voluntariat nu numai că sădim un zâmbet pe chipul celor care prea rar zâmbesc, dar învățăm totodată să fim responsabili, receptivi la problemele celorlalți…într-un cuvânt: să fim oameni. Mulțumim tuturor celor implicați și vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE! (Prof. Constantin Iulian)


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani