Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Apel umanitar: Mihaela, o tânără din Dorohoi, are nevoie de sprijinul nostru. Viața ei depinde de un tratament în Turcia

Apel umanitar: Mihaela, o tânără din Dorohoi, are nevoie de sprijinul nostru. Viața ei depinde de un tratament în Turcia

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

O tânără de 29 de ani, din Dorohoi, are nevoie urgentă de ajutor. Mihaela Grămescu luptă cu două tumori grave, iar singura sa speranță pentru a trăi vine din Turcia.

Potrivit verișoarei sale, care a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru Mihaela, acum 5 ani, după un set de analize, Mihaelei i s-a descoperit o tumoră pe creier. A fost operată, iar după operație a continuat cu tratament, analize, RMN-uri, până de curând când la un nou RMN i s-au drscoperit din nou două tumori. Doctorii din țară au fost sceptici cu privire la șansele sale de a se trata, în schimb, speranța ei a venit din Turcia.

La acel spital i s-a spus că trebuie să facă tratament timp de 6 luni câte 2 ședințe pe lună. Familia ei a făcut tot ce le-a stat în putință, dar analizele și curele de tratament sunt extrem de costisitoare, plus biletele de avion care nu sunt ieftine deloc.

„Facem un apel la voi toți care puteți și care vreți să dați șansă unei fete tinere la o viață cu sănătate, oferindu-i sprijinul vostru cu căți bănuți puteți! Puțin cu puțin vom reuși să adunăm banuții necesari pentru toate costurile acestor cure de tratament! Vă rog din suflet să nu fiți indiferenți! Haideți să o ajutăm! Toate conturile sunt pe numele mamei”, spune verișoara Mihaelei, potrivit botosaninews.ro.

Cont Euro: RO53BTRLEURCRT0543618201
Cont Ron: RO06BTRLRONCRT0543618201
Cont Lire: RO11BTRLGBPCRT0543618201


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani