AJOFM Botoșani anunță peste 400 de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

AJOFM Botoșani anunță peste 400 de locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

NORVEGIA (79)
4 - Mecanic auto (Calificare, experiență,căutarea erorilor electronice folosind un calculator sau un instrument de diagnosticare, căutarea defecţiunilor mecanice, efectuarea service-ului și întreținerii vehiculelor, efectuarea reparaţiilor şi înlocuirea pieselor, estimarea costurilor lucrărilor/reparațiilor de efectuat. Limba engleza)
1 - Mecanic biciclete (Calificare, experiență, repararea si intretinerea diferitelor tipuri de biciclete (biciclete de șosea, biciclete de munte, hibride și e-bike, marca proprie- BROS dar și alte mărci- Kalkhoff, Focus, Specialized, Cannondale. Limba engleză sau scandinava)
70 - Muncitor piscicol (Conditie fizica, disponibilitate pentru program de lucru variabil primirea, sacrificarea, procesarea și ambalarea crabului proaspăt pentru a fi vândut pe o piață internațională de crabi. Limba engleza)
4 - OPERATOR CNC pentru mașini mari Mazak Integrex (Cunoștințe tehnice și practice bune pentru a putea interpreta desene și specificații, experienta in lucrul cu piese complexe in CNC, experiență în lucrul cu mașini Mazak Integrex mai mari, etc. Limba engleză nivel mediu spre avansat)

GERMANIA (267)
5 - Operator utilaje de constructii pentru infrastructura de transport din Germania (Calificare profesionala in domeniul constructiilor sau cel putin cativa ani de experienta profesionala in domeniu;  Experienta in conducerea utilajelor de constructii; Permis de conducere european. Cunostinte de limba germana nivel A2)
10 - Muncitor calificat in constructii pentru infrastructura de transport din Germania (Calificare sau experienta. Constituie avantaj cunostintele in manipularea masinilor si a echipamentelor de construcții rutiere. Cunostinte de limba germana nivel A2)
25 - Taietor de carne si lucrator in productie (Constituie avantaj calificarea profesionala in industria alimentara, in special ca macelar, experienta profesionala in domeniu, permisul de conducere categoria B si automobil personal; Rezistenta fizica, toleranta la frig si umiditate. Cunostintele de limba germana constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.)
225 - Taietor de carne si lucrator in productie (Constituie avantaj calificarea profesionala in industria alimentara, in special ca macelar, experienta profesionala in domeniu, permisul de conducere categoria B si automobil personal; Rezistenta fizica, toleranta la frig si umiditate. Cunostintele de limba germana constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii
2 - Taietor de carne si lucrator in productie (Constituie avantaj calificarea profesionala de macelar; Experienta de lucru in industria de prelucrare a carnii, in special de vitel si vita; Cunostinte de limba germana - nivel de baza)

DANEMARCA (2)
2 - fierar betonist (Montare armaturi metalice pentru consolidarea/constructia cladirilor din beton, montare/demontare cofraje, zidarie, etc., experienta intre 1-5 ani)

ELVETIA (1)
1 - Chirurg plastician (Medic chirurg expert in implant de păr care are deja experiență in transplantul de păr sau lucrări similare. Engleza, constituie avantaj  cunoasterea limbii germane)

OLANDA (20)
15 - Culegator capsuni (Se prefera experienta)
2 - Muncitori (Plantarea arbustilor, inclusiv in ghiveci, ingrijirea plantelor, udare, plivit, pregatirea plantelor pentru expediere, mutarea plantelor din sera in exterior si invers. Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj) 2 - Culegator sparanghel (De preferat experienta in agricultura chiar si la recoltarea sparanghelului. Persoana trebuie sa aiba o conditie fizica buna,dispusa sa presteze o munca buna in diferite conditii meteorologice. Enghleza sau germana)
1 - Ingrijitor animale (Hranirea vacilor si viteilor si mulsul vacilor, hranirea vacilor se face cu ajutorul tractorului care imprastie furajele, curatare grajdurilor cu masini speciale. Permis de conducere pentru tractor. Engleza conversational)

POLONIA (27)
2 - Operator CNC (Operarea masinilor unelte cu comanda numerica/ si/sau a arzatoarelor cu plasma/laser. Minim invatamant profesional tehnic. Experienta in domeniu. Cunoasterea elementelor de baza ale desenului tehnic, operare CNC. Engleza sau poloneza)2 - Lacatus (Prelucrare manuala sau semiautomata a metalelor. Invatamant  profesional tehnic de baza. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic. Engleza sau poloneza)
2 - Sudor MIG/MAG sau gaz (Sudarea cu metode MIG/MAG sau gaz. Minim invatamant profesional tehnic de baza. 6 luni experienta. Cunostinte de baza desen tehnic, sudura cu metode MIG/MAG sau gaz. Engleza sau poloneza)
3 - Strungar/frezor (Exploatarea utilajelor de frezat/strung, prelucrare materiale. Invatamant profesional tehnic de baza. Experienta profesionala in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic. Engleza sau poloneza)
3 - Lacuitor/vopsitor (Operatiuni in atelierul de vopsire cu pulbere sau aplicarea unui strat de vopsea pe produsele fabricate. Minim studii profesionale. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Engleza sau poloneza)
5 - Operator masina CNC (pentru candidatii fara experienta se ofera training) (Asamblarea accesoriilor si altor materiale intr-o anumita zona. Controlul permanent al calitatii. Minim invatamant profesional. Experienta profesionala ca muncitor in productie constituie avantaj. Engleza, poloneza nivel A2 (utilizator elementar)
5 - Asistent productie (Incarcarea si descarcarea elementelor in si din masina, la linia de productie. Pregatirea locului de munca pentru asamblare si ambalare. Controlul calitatii si controlul etichetelor produselor. Pregatirea elementelor pentru a fi folosite in procesul de productie. Educatie de baza. Engleza, poloneza nivel A2 (elementar).
5 - Muncitor depozit - operator stivuitor (Transportul produselor de la productie la depozit. Control produselor expediate din depozit. Pregatirea produselor gata de expediere. Conducerea activitatilor de incarcare si descarcare. Finalizarea comenzilor, ambalarea paletilor cu folie. Distributia marfii in depozit. Permis de conducere stivuitoare UDT. Experienta profesionala de muncitor depozit constituie avantaj. Engleza, poloneza nivel A2 (elementar).

FRANTA (14)
1 - Mecanic utilaje agricole (Repararea, punerea in functiune, întreținerea și livrarea mașinilor si echipamentelor agricole (tractoare, unelte, etc.). Se solicita competente in circuite hidraulice si pneumatice. Verificarea funcționarii echipamentelor, determinarea defectiunii si a soluțiilor de reparare a echipamentelor, efectuarea operațiunilor de întreținere, etc. Permisul de conducere pentru vehicule grele reprezinta  un avantaj.Calificare. Franceza - nivel de baza care sa permita comunicarea zilnica.)
1 - Sudor (Sudor pentru fabricarea si repararea utilajelor noastre agricole (tractor, pulverizator, utilaje de prelucrare a solului si utilaje mici.) Dimensionare, marcare, taiere, modelare prin îndoire, tăiere cu flacără (plăci, tuburi, profile etc.); asamblarea pieselor (sudură-lipire, nituire, capsare, lipire, ...); control si finisare (slefuire, debavurare, îndreptare), verificare. Calificare. Franceza - nivel de baza care sa permita comunicarea zilnica.)
12 - Culegator sparanghel (Recoltat manual sparanghel alb și verde, pe câmp, folosind cuțitul si un instrument specific recoltarii acestei culturi. Franceza sau engleza)

FINLANDA (27)
10 - mecanic caroserie auto (Activitati specifice de reparare, demontare si reasamblare a autoturismelor, dubelor si camioanelor usoare. Minim 5 ani de experienta in domeniu; abilitatea de a demonta si reasambla parti ale autoturismelor si de a lucra cu diverse unelte specifice acestei activitati (polizor, slefuitor); permis de conducere. Limba engleza - nivel de comunicare)
1 - Lucrator in ferma de vite de carne (Munca va consta in toate activitatile specifice fermei: ingrijirea bovinelor, folosirea utilajelor fermei (tractoare, incarcatoare, presa de balotat, greble, cultivatoare), construirea de garduri, intretinerea cladirilor. Experienta intre 1 si 5 ani intr-o activitate specifica, permis de conducere. Limba englleza - nivel de intelegere)
5 - Muncitor necalificat - culegator de capsuni (Activitati specifice sezonului agricol - cules de capsuni, coacaze sau fructe de padure. Limba engleza constituie un avantaj, dar nu este obligatorie)
10 - Muncitor in productie pentru elemente din beton (Activitati specifice productiei de elemente din beton. Experienta pe o pozitie similara sau experienta in constructii (fierar betonist, dulgher) reprezinta un avantaj; experienta in pregatirea fierului pentru turnarea betonului si montarea cofrajelor; cunostinte minime de desen tehnic; permisul de conducere categoria B reprezinta un avantaj; cunostinte de lb. engleza/ finlandeza nivel conversational, minim A2 (incepator)
1 - Lucrator in metal (Activitati specifice lucrului cu metalul, sudura, curatarea pieselor din metal, macinare. Cunostinte de baza in lucrul cu metalul. Cunostinte de lb. Engleza)

MALTA (7)
1 - Proiectant Inginer Constructii (Realizarea de planuri de proiectare folosind software-ul de proiectare si desenare asistata de calculator (CAD). Cunostinta in software CAD. Experienta anterioara in inginerie constituie un avantaj. Engleza fluent)
2 - Farmacist (Indeplinirea comenzilor si furnizarea serviciilor pentru clienti. Calificare in domeniu si experienta in farmacie comunitara. Eliberarea medicamentelor intr-o maniera exacta si in timp util. Licentiat in Farmacie. Limba engleza fluent atat scris cat si vorbit)
1 - Manager de monetizare (Sa dezvolte si sa execute strategii care sa conduca la crestere și maximizare a valorii de viata a clientului. Experienta de minim 1 pana la 2 ani in marketing/coding online. Limba engleza fluent atat scris cat si vorbit)
1 - Manager Proiect (Management al proiectelor complexe de proiectare, inginerie si instalare, de contractare, proiectare de detaliu,punere in functiune si predare. Calificat cu o diploma (MQF Nivel 6) intr-o materie tehnica, de preferinta Management de proiect, experienta tehnica si practica.Engleza fluent)
1 - Coordonator in domeniu acvaculturii – creveti (Coordonator de testare a crevetilor intr-o varietate de proiecte de cercetare la unitatea noastra de cercetare si dezvoltare acvatica cunoscuta sub numele de ABT Innovia. Educatie si cu experienta in cresterea si productia de creveti. Engleza fluent)
1 - Biolog marin (Consiliază cercetători, institute, companii/intreprinderi si oferă sprijin stiintific. Calificare in domeniu, studii superioare. Engleza fluent)

TOTAL LOCURI DE MUNCA IN UE/SEE = 444

INFORMAȚII UTILE PENTRU PERSOANELE ÎN CĂUTAREA  UNUI LOC DE MUNCĂ ÎN ȚĂRILE UNIUNII EUROPENE:
- ADRESA WEBSITE ANOFM: www. eures.anofm.ro
- INFORMATII SUPLIMENTARE SE POT OBTINE LA TELEFON 0231536791 sau e-mail [email protected]

Stirea anterioara

5 motive pentru care îți este foame foarte des

Stirea Urmatoare

18 perchezții sunt ACUM în desfășurare în județul Botoșani și Suceava la persoane bănuite de braconaj piscicol

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.