Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
105 persoane angajate astazi pe loc la Botosani

105 persoane angajate astazi pe loc la Botosani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani a organizat in data de 15.04.2011 “Bursa generala a locurilor de munca”,  una dintre cele mai importante actiuni implementate atat la nivel judetean, cat si national.

La acest eveniment au participat efectiv un numar total de:61 de agenti economici (43 in Municipiul Botosani si 18 agenti economci in Municipiul Dorohoi) din urmatoarele domenii de activitate: constructii, confectii, transporturi, prelucrarea lemnului, prestari servicii (restaurante, cometica), paza si ordine, comert, asigurari.

877 persoane in  cautarea unui loc de munca (761 persoane in Municipiul Botosani si 116 persoane in Municicpiul Dorohoi.

Numarul total de locuri oferite au fost de 594  in diverse domenii de ctivitate: agricol; industrie alimentara; fabricarea articolelor de imbracaminte; constructii; activitati de protectie si paza; fabricarea de masini utilaje si echipamente; comert; tabacirea si finisarea pieilor; activitati de secretariat; restaurante si alte activitati de servicii; activitati de asigurare.

- Numar de persoane incadrate pe loc: 116 persoane din care: 105 in Municipiul Botosani si 11 in Municipiul Dorohoi.

Participantii au primit in primul rand catalogul cu toate locurile de munca disponibile cat si brosuri cu informatii utile privind piata muncii.

In urma discutiile purtate cu reprezentantii societatilor prezenti, au fost selectati in vederea incadrarii un numar total de 336 persoane din care 324 in Municipiul Botosani si 12 in Municipiul Dorohoi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani