Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vampirii energetici pe care îi ţinem în apartament. Plante care ne ucid

Vampirii energetici pe care îi ţinem în apartament. Plante care ne ucid

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic. O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Stiati, insa, ca si plantele pot fi vampiri energetici?

Iata care sunt plantele de care trebuie sa te feresti si ce plante ar trebui sa ai in casa, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cartii “Vampirii si donatorii casei. Secretele protectiei energetice”.

Orhideea
Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dis-de-dimineata si in timpul noptii.

Feriga
Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal, are nevoie de foarte multa energie. Astfel, o puteti aseza pe televizor, absorbindu-i toata energia negativa, scrie jurnalul.ro.

Florile uscate
Florile uscate sunt si ele vampiri, dar intr-o masura mai redusa decat cele vestejite. In general, materia moarta atrage intotdeauna fortele necurate.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani