Tu arunci cojile de ouă? Vezi ce poţi face cu ele şi cât sunt de sănătoase sunt pentru organism

Tu arunci cojile de ouă? Vezi ce poţi face cu ele şi cât sunt de sănătoase sunt pentru organism

Cojile de ouă sunt surse naturale de minerale, conţinând aproape 90% calciu – un element de care organismul nostru are mare nevoie şi pe care îl asimilează foarte repede. Calciul ajută sistemul osos şi previne pariţia osteoporozei, stimulează producţia de globule, reglează tensiunea arterială şi nivelul de colesterol din sânge.

Cojile de ouă sunt bogate în fier, zinc, magneziu, cupru, fluor, fosfor şi crom. Este suficient să consumăm 1,5-3 grame de coji de ouă pisate pentru necesarul zilnic de calciu pe care îl cere organismul.

Tratament pentru un sistem imunitar puternic şi curăţarea sângelui de toxine - Pisează foarte bine cinci coji de ouă până când ajungi la consistenţa unei pulberi foarte fine.

Amesteca praful cu trei litri de apă şi păstrează lichidul la frigider pentru 7 zile. Bea în fiecare zi câte un pahar sau două adăugând pentru un gust mai bun suc de lămâie, scrie click.ro.

Stirea anterioara

„Pro Dance” Botoşani - Concursul Naţional de Dans „Tărâmul Dansului” Ediţia a IX -a

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.