Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Păducelul și prevenirea infarctului: tot ce trebuie să știți

Păducelul și prevenirea infarctului: tot ce trebuie să știți

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

In momentul de fata, nu exista un alt remediu natural care sa aiba o actiune atat de complexa si de intensa ca paducelul, pentru prevenirea infarctului miocardic, care este prima cauza de mortalitate la nivel mondial.

 Un studiu realizat in Franta, pe 1000 de pacienti suferind de insuficienta cardiaca, a dat rezultate uimitoare. Conform acestui experiment, peste 65% dintre bolnavii cardiaci se simteau mult mai bine sau bine, dupa 6 luni de tratament intensiv cu paducel, iar la alte 10 procente dintre participanti, se constata o imbunatatire a starii de sanatate, potrivit formula-as.ro.

Pe termene lungi, administrarea paducelului reduce incidenta infarctului miocardic, cu mai bine de 40%, inclusiv la persoanele hipertensive, care sufera de tulburari de ritm cardiac ori care au valori ale colesterolului si ale trigliceridelor marite. Cura cu paducel se face vreme de 3-6 luni pe an, timp in care se administreaza 200 miligrame de extract de fructe, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Cel mai bun moment pentru tinerea curelor cu extract de fructe de paducel este la venirea sezonului rece, cand aparatul cardiovascular si sistemul nervos fac un mare efort de adaptare, dar si in perioadele foarte calduroase, cand riscul de infarct creste exponential. Paducelul, in special fructele, sunt printre cele mai bine tolerate medicamente din lume, 98% dintre cei tratati cu extract neprezentand niciun fel de reactie adversa, iar ceilalti, doar simptome usoare. sursa: sanatate.bzi.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani