Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Obiecte pline de microbi pe care trebuie să le cureți mai des

Obiecte pline de microbi pe care trebuie să le cureți mai des

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Cureti intreaga casa cu rigurozitate, saptamana de saptamana si iti dedici timp zilnic pentru a sterge praful, insa, cu toate acestea, cu siguranta omiti si tu curatenia unora dintre cele mai murdare obiecte din casa. Iata care sunt acestea!

Clantele
Clantele sunt unele dintre cele mai murdare obiecte din casa, pe care multa lume omite sa le curete. Intreaga familie pune mainile murdare pe acestea, si uneori chiar si strainii. Acestea acumuleaza in timp multi microbi, de aceea este important ca cel putin o data pe saptamana sa dezinfectezi toate clantele din casa.

Intrerupatoarele
Ca si in cazul clantelor, intrerupatoarele sunt adevarate focare de infectii. Desi, aparent, pot parea curate, acestea trebuie dezinfectate din cand in cand, pentru a nu le permite microbilor sa se inmulteasca peste masura.

Suportul hartiei de toaleta
De cate ori nu ti s-a intamplat sa cureti intreaga baie si sa omiti suportul pentru hatie? Acesta, la fel ca orice alte obiecte din baie, sunt pline de microbi care se imprastie in aer odata ce apa este trasa.

Telecomanda
Telecomanda este un adevarat focar de infectii. Este mediul propice pentru dezvoltarea bacteriilor, mai ales ca multe persoane obisnuiesc sa manance in timp de ce uita la televizor, si folosesc telecomanda fara a se spala in prealabil pe maini. Curata asadar telecomanda saptamanal, cu ajutorul unor servetele umede, antibacteriene. Sursa: casa.acasa.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani