De ce să te fereşti când mergi la piaţă – află care sunt alimentele ce conţin pesticide

De ce să te fereşti când mergi la piaţă – află care sunt alimentele ce conţin pesticide

Nu mai este pentru nimeni un secret că, în momentul de faţă, foarte multe dintre alimentele destinate consumului uman sunt crescute cu tot felul de pesticide sau erbicide. Pericolul nu este deloc de neglijat, întrucat studiile de specialitate arată că aceste substante pot provoca probleme de infertilitate, cancer, ASHD sau alte boli grave.

Explicaţia este că substantele straine, nocive, supraîncarcă organismul cu tot felul de deşeuri, iar organismul devine incapabil să elimine în mod eficient aceste toxine.

Ce avem de facut intr-o astfel de situaţie?

Identificarea alimentelor care conti cele mai multe reziduuri de pesticide. Dacă provin din surse nesigure sau supermarket-uri, urmatoarele alimente se pot dovedi extrem de nocive, fiind pline de pesticide: merele, ciresele, ardeii dulci, capsunele, afinele, piersicile, castravetii, strugurii, rosiile, cartofii. Mai putin periculoase s-au dovedit a fi bananele, ceapa, sparanghelul, migdalele, grapefruit-ul. Citeste continuarea pe Marya.ro

Nu mai este pentru nimeni un secret că, în momentul de faţă, foarte multe dintre alimentele destinate consumului uman sunt crescute cu tot felul de pesticide sau erbicide. Pericolul nu este deloc de neglijat, întrucat studiile de specialitate arată că aceste substante pot provoca probleme de infertilitate, cancer, ASHD sau alte boli grave.

 

Explicaţia este că substantele straine, nocive, supraîncarcă organismul cu tot felul de deşeuri, iar organismul devine incapabil să elimine în mod eficient aceste toxine.

 

Ce avem de facut intr-o astfel de situaţie?

Identificarea alimentelor care conti cele mai multe reziduuri de pesticide. Dacă provin din surse nesigure sau supermarket-uri, urmatoarele alimente se pot dovedi extrem de nocive, fiind pline de pesticide: merele, ciresele, ardeii dulci, capsunele, afinele, piersicile, castravetii, strugurii, rosiile, cartofii. Mai putin periculoase s-au dovedit a fi bananele, ceapa, sparanghelul, migdalele, grapefruit-ul. Citeste continuarea pe Marya.ro 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.