De ce să nu cureți cartofii noi de coajă. Greşeala asta o fac multe gospodine

De ce să nu cureți cartofii noi de coajă. Greşeala asta o fac multe gospodine

Cartofii proaspeți de primăvară conțin cantități mari de vitamina C și alte vitamine mai puternice precum vitaminele B1, PP, K.

În compoziția cartofilor se află apa, amidon, zaharuri, celuloză, grăsimi și proteine, o cantitate semnificativă de aminoacizi și săruri minerale.

Cu toate acestea, celuloza este de doar 0.5% în cartofii noi. De asemenea, aceștia nu conțin substanțe toxice.

Cel mai bine este să consumați cartofii noi necurățați, după ce i-ați spălat foarte bine. Astfel nu se pierd substanțele nutritive.

Stirea anterioara

Las Fierbinţi, Pro TV. Aspirina îi atacă pe conducători. Face praf actuala clasa politică

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.