Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum se face spălarea inversă a părului

Cum se face spălarea inversă a părului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

În fiecare an apar tot mai multe tendinte în domeniul frumusetii. Noi aflam ca multi ani la rand, am facut ceva gresit si trebuia de facut „anume asa si nu altfel". Recent, în toate revistele, blogurile si forumurile de moda femeile au început sa discute despre spalarea pe cap invers. Mai exact în alta ordine.

Nu este nimic complicat. Trebuie doar sa schimbati ordinea de aplicare a produselor. Adica începeti spalarea parului prin aplicarea balsamului, iar apoi treceti la sampon.

De ce trebuie schimbata ordinea? Deoarece parul îsi va pastra volumul si curatenia. Daca aplicati balsamul dupa sampon, nu puteti sa-l îndepartati nici cu o cantitate mai mare de apa. De aceea parul îsi pierde din aspectul sau, devenind gras si inestetic.
Daca veti aplica initial balsamul, atunci parul va primi toti nutrientii necesari. Iar surplusul va fi spalat cu sampon si vom avea un par curat si cu volum.

Este eficienta aceasta metoda? Desigur, fiecare femeie este individuala, dar exista o logica si în aceasta procedura. Experimentati si alegeti varianta potrivita pentru dvs.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani