Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum să-ți albești dinții în mod natural, la tine acasă

Cum să-ți albești dinții în mod natural, la tine acasă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Albirea dinţilor este o problemă ce nu-i vizează doar pe fumători sau pe cei care beau câteva cafele pe zi. Dinţii pot fi îngălbeniţi de substanţele care pătează smalţul dar şi de depunerile de placă. Pentru dinţi mai albi fără tratamente stomatologice, încearcă 3 metode de albire a dinţilor în mod natural, acasă.

Bicarbonat de sodiu şi peroxid de hidrogen: Pentru mulţi, albirea dinţilor în mod natural este sinonimă cu bicarbonatul de sodiu. Acesta funcţionează însă cel mai bine în combinaţie cu alte ingrediente. O metodă bună de albire a dinţilor este combinarea bicarbonatului de sodiu cu un praf de sare şi cu jumătate de linguriţă de peroxid de hidrogen. Amestecul poate fi întins pe dinţi cu degetul sau cu periuţa şi, lăsat câteva minute, apoi curăţat cu delicateţe, fără apăsare puternică. Efectul abraziv al bicarbonatului şi capacitatea de albire a peroxidului funcţioneză bine împreună pentru albirea dinţilor, dar nu lăsa amestecul să te atingă pe piele, scrie sănătatea.ro.

Bicarbonat de sodiu şi salvie: Frunzele proaspete de salvie pot fi mestecate sau frecate de dinţi pentru albirea acestora în mod natural, însoţită şi de o respiraţie mai proaspată. Combinaţia dintre bicarbonat de sodiu şi frunze de salvie este însă cu adevărat puternică. Spălarea dinţilor cu pasta obţinută din cele două ingrediente, fără apăsare puternică, îţi împrospătează gura şi poate fi folosită şi de mai multe ori pe zi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani