Cinci tipuri de alimente pe care să le mănânci dimineața ca să arzi grăsimi toată ziua

Cinci tipuri de alimente pe care să le mănânci dimineața ca să arzi grăsimi toată ziua

Da, îți poți face organismul să ardă grăsimi. Nu e nicio șmecherie. Prin intensificarea metabolismului. Am mai vorbit despre asta. Cei care nu mai aveți 20 de ani ați sesizat deja, sau cei mai mulți dintre voi, că, odată cu înaintarea în vârstă, nu mai poți mânca la fel ca la 20 de ani fără să te îngrași sau măcar să depui grăsime pe abdomen. Asta-i viața! Multe lucruri se modifică pe măsură ce îmbătrânim.

Încetinirea metabolismului e unul dintre ele. Dar nu unul cu care să nu se poată lupta.
Iar micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. V-am mai spus asta. Este importantă atât pentru siluetă cât și pentru sănătatea și starea voastră de bine. Organismul trebuie alimentat atunci când îl soliciți. Altfel apar dezechilibre, lipsă de energie pentru a face orice și corpul intră în mecanismul de autoapărare și începe să consume de unde nu vrei și să facă depozite haotice. Fiind prima masă din zi este și momentul cel mai prielnic pentru a-i da un impuls metabolismului și a-l face să ardă grăsimi mai multe, fără ca tu să faci mai multă mișcare.

Pentru asta, micul tău dejun trebuie să respecte câteva reguli:

1. Mai multe proteine
Nu spun să mănânci proteine în fiecare zi la micul dejun dar, așa cum v-am mai spus, acestea stimulează arderile fiindcă organismul depune mai mult efort pentru a le descompune, deci consumă și mai multe calorii. Plus că sunt foarte sățioase deci vei mânca mai puțin.

2. Evitați zaharurile
Vă vor crește nivelul de zahăr din sânge plus că vă vor crea dorința de mai mult dulce. La fel, evitați făina albă și produsele preparate din ea. Mâncați numai produse din cereale integrale și înlocuitori sănătoși de zahăr.

3. Mâncați grăsimi sănătoase
Alimentele care conțin grăsimi sănătoase sunt foarte sățioase și vă vor face să mâncați mai puțin în restul zilei.

4. Mâncați legume
Sunt bogate în fibre care reglează tranzitul intestinal deci îmbunătățesc digestia. Pe lângă faptul că sunt surse de numeroase vitamine și minerale absolut esențiale pentru organism. Plus că au avantajul de a nu avea nicio restricție la combinarea cu alte alimente.

5. Ovăzul, ingredientul minune
Știu că poporul român nu e prea obișnuit să mănânce ovăz ci să-l dea la cai dar este o cereală cu foarte multe efecte benefice. Ajută la slăbit, reglează glicemia, dă energie și o senzație de sațietate de durată. Sursa: andreeasava.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.