Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atenție la produsele de post! Află la ce trebuie să fii atent când le cumperi

Atenție la produsele de post! Află la ce trebuie să fii atent când le cumperi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Postul Crăciunului a început pe 15 noiembrie și ține 40 de zile, până pe 25 decembrie. Specialiștii atrag atenția asupra produselor care, deși unele par a fi de post, conțin anumite ingrediente care le scot din această categorie de produse.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor spun că atunci când cumperi produse de post trebuie să acorzi o mare atenție asupra listei ingredientelor. Așadar, în cazul în care lista ingredientelor conține lapte praf, zer praf, pudră de ouă, nu cumpărați deoarece acestea nu fac parte din grupa de produse de post.

De asemenea, tot aceștia recomandă să nu cumperi produse cu etichete care nu informează complet și corect privind conținutul sau calitatea produsului.

Mai mult, verifică data durabilității! Conform emaramures.ro, consumatorii nu trebuie să cumpere produse care au fost ținute la temperaturi mai mari decât cea specificată, sau din locuri neautorizate, și nu în ultimul rând să solicite și să păstreze bonul de casă pentru a proba achiziția, în cazul în care doresc să reclame calitatea sau siguranța unui produs.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani