Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine e frumoasa de la Kanal D care a bătut „Vocea României” în audienţe

Cine e frumoasa de la Kanal D care a bătut „Vocea României” în audienţe

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În războiul de pe micul ecran s-a produs o mare surpriză, vineri, 10 noiembrie. Show-urile de talente „Vocea României” şi „X-Factor” au fost devansate de noua telenovelă „Mireasa din Istanbul”, care a debutat pe 8 noiembrie la Kanal D. Telespectatorii au fost fermecaţi de personajul Sureyya, interpretat de superba actriţă Asli Enver.

Ce n-a reuşit „X-Factor”, principalul competitor de vineri al show-ului „Vocea României”, a reuşit telenovela „Mireasă din Istanbul”. Noua producţie de la Kanal D s-a situat pe locul întâi în preferinţele publicului, la nivel naţional, înregistrând 7,3 puncte de rating şi un share de 17,3. A fost urmată de „Vocea României”, cu 6,9 puncte de rating şi de “X-Factor”, cu 5.0. Practic, 1.314.000 de români s-au uitat la aventurile frumoasei actriţe Asli Enver, personajul principal din “Mireasa din Istanbul”.

Pe numele ei adevărat Ayten Asly Enver, interpreta personajului Sureyya s-a născut pe 10 mai 1984, la Londra, Anglia, unde a copilărit până la vârsta de 12 ani. Asli provine din tată turc cipriot şi mamă englezoaica. Mai are doi fraţi, Anie Hiyebeti Enver şi Akin Enver.

Asli Enver a divorţat de actorul Birkan Sokollu, căsnicia lor durând 3 ani (2012-2015), şi în prezent este protagonista unei frumoase poveşti de dragoste cu un artist faimos de origine turcă, Murat Boz.

Asli Enver şi Murat Boz, actor şi cântăreţ, şi-au început povestea de dragoste în februarie 2016 şi sunt mereu prezenţi la evenimente mondene.

Asli şi Murat au fost parteneri în telenovela “Kardesim Benim”.

Cele mai bune prietene ale lui Asli sunt tot actriţe, Dolunay Soysert şi Nilay Sorguven.

Asli Enver va putea fi urmarită pe marele ecran, jucând alături de Ozcan Deniz şi Meryem Uzerli, în thriller-ul „Oteki Taraf”, care va avea premiera în luna decembrie, anul acesta, în Turcia.

„Mireasă din Istanbul" este difuzată în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Kanal D
Activitate:

La 12 ani a câştigat un concurs de muzică
După ce familia s-a mutat în Turcia, Asli a început să joace în piese de teatru şi s-a pus pe studiat. Tot de atunci a început să înveţe limba turcă şi este considerată actriţă british-turkey (deţine pasaport britanic)
A urmat cursurile liceului Pera Fine Arts (Liceul de Arte Plastice) apoi a absolvit facultatea Halic University, Istanbul, specializarea teatru.

Popularitatea a câştigat-o după apariţia într-o telenovelă. Era un remake după „Dawnson creek”, serialul britanic de cinci sezoane. Titlul remake-ului în turcă „KAVAK YELLERI” (n.r. „Cu capul in nori” – serial difuzat la Kanal D).
A apărut atât în videoclipuri ale unor cântăreți, dar și pe copertele revistelor de fashion
Grație talentului și frumuseții ei, Asli a reușit să devină faimoasă în Turcia, în numai 5 ani.

Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani