Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aparatură de ultimă generație la Spitalul Dorohoi: A fost semnat contractul pentru Computer Tomograf!

Aparatură de ultimă generație la Spitalul Dorohoi: A fost semnat contractul pentru Computer Tomograf!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

În mod oficial, Spitalul Municipal Dorohoi are în acest moment un Computer Tomograf. În urma obținerii finanțării pentru acest aparat a avut loc o licitație care s-a finalizat cu succes pentru Dorohoi și pentru dorohoieni.

În cursul zilei de astăzi (n.r. 10 decembrie 2015) managerul Spitalului Municipal Dorohoi, dr. Emilian Vamvu, înpreună cu directorul economic, Mihaela Honceriu, au fost prezenți la București unde au semnat contractul pentru aparatul mult visat de o întreagă comunitate.

Din primele informații, Computerul Tomograf va ajunge la Spitalul Municipal Dorohoi în cursul săptămânii viitoare.

„Este un lucru minunat ceea ce s-a întâmplat astăzi și pot spune că era un lucru așteptat deoarece a fost ceva „suspans” la licitație. Dar toate problemele s-au rezolvat la modul cel mai bun pentru Dorohoi, fapt pentru care vom avea aparatură de ultimă generație. După cum am mai spus-o, o repet acum, eu nu mă voi opri aici ci dezvoltarea sănătății și promit că proiectul cu reabilitarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi (n.r. Policlinica Dorohoi).”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. 

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani