Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
A mâncat timp de trei săptămâni un amestec de miere, hrean și lămâie. Efectul a fost spectaculos

A mâncat timp de trei săptămâni un amestec de miere, hrean și lămâie. Efectul a fost spectaculos

Cea mai sănătoasă cură de slăbire este de departe cea pe baza de hrean, miere şi lămâie. Această cură de slăbire este foarte sănătoasă datorită faptului că te ajută să îţi subţiezi talia foarte repede şi să îşi detoxifiezi întregul organism.

Cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată pentru detoxifiere şi pentru eliminarea grăsimii mai ales din zona abdomenului, având în vedere că această cură este bazată în primul rând pe îmbunătăţirea tranzitului intestinal şi pe stimularea puternică a metabolismului.

Mai mult decât atât, cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie este minunată având în vedere că ingredientele sunt bogate în vitamine, fibre şi nutrienţi benefici organismului.

Pentru a prepară ingredientul principal din cură de slăbire cu hrean, miere şi lămâie, ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi şi miere. Hreanul se curată şi se mărunţeşte bine şi se amestecă la un blender cu lămâile cu coajă cu tot. La final, le adaugă trei linguri mari de miere, se amestecă şi întregul conținut se pune la frigider pentru 24 de ore.

Solutia descrisa mai sus se consuma de doua ori pe zi, dupa micul dejun si respectiv dupa masa de pranz. Amestecul este indicat sa fie consumat timp de 3 saptamani, insa nu este deloc indicat persoanelor care sufera de colon iritabil.

Acest amestec este foarte bun pentru slabit datorita faptului ca ingredientul principal, hreanul, lupta cu bacteriile din intestin si ajuta la digestie. Totodata, lamaia are si ea acelasi rol iar mierea ajuta mult in eliminarea agrasimilor. Pe langa faptul ca ajuta la slabit, acest amestec este foarte bun pentru tratarea unor afectiuni cardiovasculare, precum hipertensiunea si este foarte indicat persoanelor diabetice. Mai mult pe Lyla.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani