Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Reținut după ce a tras cu arma și a distrus geamurile unui autoturism

Reținut după ce a tras cu arma și a distrus geamurile unui autoturism

Adaugat de: Ziare Botosani

Poliţiştii au dispus duminică, 1 aprilie 2018, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 23 de ani, din comuna Băluşeni, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de recoltare de probe biologice de sânge şi distrugere.

Din cercetări a reieşit faptul că acesta, în timp ce se afla în comuna Leorda, pe fondul unui conflict verbal spontan cu un alt bărbat, s-a folosit de o replică de airsoft (pistol) şi a executat un foc în plan vertical, iar ulterior, folosind aceeaşi replică, a distrus geamurile laterale ale unui autoturism parcat în zonă.

După acest moment, persoana în cauză şi-a continuat deplasarea către municipiul Botoşani, fiind depistat în trafic de un echipaj al poliţiei rutiere.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, replica de airsoft, nesupusă autorizării, fiind confiscată de poliţişti.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuz de recoltare de probe biologice de sânge şi distrugere, iar în cursul zilei de astăzi (n.r. 2 aprilie 2018) tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani