Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Viorica Dăncilă în vizită electorală în județul Botoșani! Liderul PSD a fost prezent în Botoșani, Dorohoi, Concești și Săveni - FOTO

Viorica Dăncilă în vizită electorală în județul Botoșani! Liderul PSD a fost prezent în Botoșani, Dorohoi, Concești și Săveni - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Premierul Viorica Dăncilă și-a început vizita electorală la Botoșani cu o întâlnire la Hotel Rapsodia cu membrii și simpatizanții PSD, apoi aceasta a mers la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. De aici, premierul însoțit de Marius Budăi, Costel Lupașcu, Lucian Trufin, Petre Daea, Mihai Fifor, Sorina Pintea și Doina Federovici a ajuns la Dorohoi, unde s-a întâlnit de asemenea cu simpatizanții PSD.

Liderul PSD a mulțumit botoșănenilor pentru cum a fost primită în județ și a vorbit celor cu care s-a întâlnit despre parcursul său politic, spunând că a pornit de la lipit afișe în PSD, până a ajuns pe poziția de prim-ministrul României.

„Indiferent de funcția pe care o ocupi în statul român, de fiecare dată trebuie să mergi printre oameni. Sunt de 23 de ani în acest partid, am pornit de la lipit afișe. Sunt un om atașat valorilor social-democarte, un om atașat de oameni. De-a lungul activității politice am avut perioade mai bune, perioade mai rele, dar niciodată până acum România, PSD, nu s-a confruntat cu atâta ură, cuvinte atât de urâte, dorința de a desființa acest partid. Am luat deciziile și pentru cei care m-au jignit și pentru cei care m-au apreciat, pentru că am considerat că prim-ministrul trebuie să fie al tuturor românilor. Că nu am dreptul să împart România.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta a vorbit și despre Klaus Iohannis, care, a spus ea, „a venit cu obstacole împotriva Guvernului” și că „își calcă țara pentru propriul interes”.

„Nu-i pasă de ceea ce se întâmplă, nu face campanie pentru că postul de președinte i se cuvine. De noi depinde să schimbăm acest lucru. Am intrat în sală și mulți îmi spuneau: să aveți putere. Puterea mi-o dați dvs. Sunt mai puternică decât toți cei șapte la un loc”, a spus liderul PSD. Totodată, aceasta i-a întrebat pe oamenii din sală dacă președintele Klaus Iohannis a venit vreodată în județul Botoșani de când ocupă această funcție, iar răspunsul acestora a fost negativ.

De la Dorohoi, Viorica Dăncilă a fost la ferma primarului din Concești, pentru a vizita silozurile de acolo și apoi la Săveni, unde va vizita Liceul Mihai Ciucă și apoi se va întâni cu alegătorii. Liderul PSD a fost.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani