Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Viceprimarul Lucian Topalagă reacționează: „Principalul vinovat de plecările din PNL Dorohoi este Constantin Bursuc”

Viceprimarul Lucian Topalagă reacționează: „Principalul vinovat de plecările din PNL Dorohoi este Constantin Bursuc”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

„Drept răspuns la dezinformările transmise de conducerea PNL Dorohoi cu privire la „curățenia” care are loc în partid prin intenția exprimată de mine în sensul de a continua adevărata politică liberală în cadrul ALDE, sunt nevoit să informez opinia publică în mod corect și sincer.

Dorohienii sunt datori să afle că nu este normal să invoci strada și curățenia clasei politice pe care tinerii au cerut-o în noiembrie 2015, dar să minți în continuare ca și până acum, așa cum face domnul Bursuc C-tin. PNL trebuie să înțeleagă că Bursuc C-tin. se face principalul vinovat de intenția mea și a multor altor membri de partid de a părăsi PNL Dorohoi.

Mă voi referi îndeosebi la domnul Bursuc C-tin. deoarece cu domnul Andrieș Valerian nu am avut niciodată discuții de când PDL a fost absorbit în PNL. Eu am fost o victimă a guvernării PDL, am tot respectul față de membrii PDL Dorohoi, însă nu pot fi alături de cei care au tăiat pensii și salarii.

De aceea, domnule Bursuc, vă reamintesc că însăși schimbarea dumneavoastră din funcția de viceprimar a venit ca urmare a politicii pumnului în gură pe care o păstoreați la PNL, pe care l-ați transformat în S.R.L.

Dragi dorohoieni, însăși la schimbarea domnului Bursuc din funcția de viceprimar, am avut de ales între a „TRĂDA” interesele domnului Bursuc, sau interesele cetățenilor care ne-au trimis în Consiliul Local. Noi am ales cetățenii. Dumneavoastră, cetățenii Dorohoiului veți decide, la alegerile care urmează, dacă am procedat corect.

De aceea, domnule Bursuc, vă reamintesc că dorohoienii ne-au ales ca să votăm proiectele de dezvoltare ale municipiului, să le soluționăm cererile și doleanțele și nu ca să ne opunem mereu în ședințe pentru a avea dumneavoastră motive ulterioare să spuneți că în Dorohoi nu s-a făcut nimic!

De aceea, domnule Bursuc, sunt mândru că prin activitatea mea politică am păstrat funcția de viceprimar în favoarea PNL, nu am migrat la alte partide și nici nu am bătut pe la ușile acestora, așa cum am putut afla din presă că ați făcut dumneavoastră.

Rămâne de văzut ce ne va rezerva tuturor viitorul, dar până atunci nu vreau să fiu acuzat pe nedrept de lucruri pe care nu le-am făcut, dar cu care dumneavoastră sunteți atât de obișnuit, încât au devenit un mod de viață.

La sfârșitul acestui mandat voi putea spune cetățenilor că am susținut modernizarea Dorohoiului, a școlilor, grădinițelor, Spitalului Municipal, am contribuit la construirea de locuințe, am respectat promisiunile făcute în anul 2012. Din păcate, dumneavoastră nu v-a rămas decât minciuna. Dar de minciună lumea s-a cam săturat...

La final, nu îmi rămâne decât să-l felicit pe domnul Andrieș Valerian, președinte al PNL Dorohoi, pentru victoria în organizația locală.”

Comunicat de presă - VICEPRIMAR, Topalagă Lucian


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani