Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
USL a decis [VIDEO]: Candidat la primăria Dorohoi, Dorin Alexandrescu

USL a decis [VIDEO]: Candidat la primăria Dorohoi, Dorin Alexandrescu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

La întalnirea care a avut loc sâmbătă la Sala Teatrului din Dorohoi, cu senatorul Dan Șova, au participat membrii de partid din Dorohoi şi comunele limitrofe, primari, viceprimari, consilieri locali şi membrii marcanţi ai Partidului Social Democrat, ai structurii de conducere PNL dar și simpatizanți ai formațiunii politice, întâlnirea fiind deschisă tuturor.

În deschiderea discuțiilor, senatorul Gheorghe Marcu, președintele Organizației Județene PSD Botoșani, a luat cuvântul „Astăzi s-a luat decizia la nivel local ca și candidat la funcția de primar a Dorohoiului să fie domnul inginer Dorin Alexandrescu. Noi vrem să câștigăm, să avem o echipă cât mai bună și sper, cu candidatul nostru și împreună cu lista de consilieri formată din liderii USL, să fie soluția câștigătoare pentru alegerile din primăvara acestui an.”

Sprijin moral pentru candidatul social democrat de la alte culori politice

Conducerea USL Botoșani, de comun acord a stabilit ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Dorohoi, pe domnul inginer Dorin Alexandrescu, acesta este un fapt care dovedește colaborarea în USL Botoșani. La rândul său, președintele Organizației Județene PNL Botoșani a declarat „Când vom ajunge la guvernare, o vom face pentru români și pentru cetățeni, nu vom guverna pentru noi. Sunt convins că oamenii din Botoșani doresc schimbare și vor vota USL, iar noi nu trebuie să îi dezamăgim, avem misiunea să fim echilibrați.”

Susţinători, unul şi unul

„Mă bucur că mă aflu astăzi la Dorohoi, am ajuns aici la invitația prietenului meu deputatul Andrei Dolineaschi, am avut onoarea să îl cunosc pe domnul primar Dorin Alexandrescu, un om deosebit si vreau să îl asigur de tot sprijinul nostru în lupta ce va urma în vederea câștigării unui nou mandat la primăria Dorohoi”, a declarat pentru Dorohoi News, senatorul Dan Șova.

Spre finalul întâlnirii, senatorul Gheorghe Marcu a mai declarat „Cred că împreună cu oameni de bine, veți reuși să găsiți echipa câștigătoare. Haideți să tăiem rădăcinile răului”.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani