Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
TNL Botoșani: Respect pe două roți

TNL Botoșani: Respect pe două roți

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Tineretul National Liberal Botosani, impreuna cu Organizatia Municipala a Partidului National Liberal Botosani, au organizat vineri, 22 iulie 2011, un eveniment pe 2 roti - “Marsul Respectului” - adresat tuturor botosanenilor care detin biciclete si motociclete.

Obiectivul principal al acestui eveniment a fost de a-i determina pe conducatorii auto sa-i respecte si pe ceilalti participanti la trafic, si in acelasi timp de a convinge autoritatile locale de importanta amenajarii pistelor speciale pentru biciclisti. Dorim sa promovam mersul pe 2 roti, deoarece este un mijloc de deplasare eficient, sanatos, avand in vedere traficul aglomerat din Botosani.

„TNL Botosani isi doreste o continuitate a acestor actiuni cu teme sportive la care sa participe botosanenii si in perioada urmatoare. Alături de noi în această iniţiativă ne-au sustinut: Primăria Botoşani, Poliţia Botoşani, Jandarmeria Botosani, ISU Botosani dar şi societatea comerciala Ecoenergy Engineering”, a comunicat Biroul de presa TNL Botosani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani