Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PSD Botoșani: „România nu trebuie dată pe mâna guvernării PDL-Băsescu”

PSD Botoșani: „România nu trebuie dată pe mâna guvernării PDL-Băsescu”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

PSD Botoșani consideră că primul ministru Victor Ponta are datoria să rămână la conducerea guvernului. Organizația social democrată din Botoșani susține că premierul nu trebuie să cedeze și nu trebuie să lase țara pe mâna guvernului PDL din timpul lui Traian Băsescu.

Președintele Iohannis a anunțat deja că îl va pune prim ministru pe unul din miniștrii lui Traian Băsescu. Predoiu a contrasemnat toate deciziile Guvernului Boc privind tăierea salariilor și pensiilor, creșterea TVA și toate celelalte măsuri care au îngropat România.

PSD Botoșani arată că Premierul nu trebuie să se gândească doar la situația sa personală. Trebuie să se gândească la România și la acest popor care a mai fost pe mâna unui guvern PDL și a avut foarte mult de suferit. De aceea, Victor Ponta trebuie să rămână la conducerea Guvernului pentru a nu permite reîntoarcerea la conducerea României a lui Boc, Blaga, Anastase sau Blejnar.

„România se află de trei ani pe creștere economică. S-au luat măsuri importante: reîntregirea salariilor, scăderea taxelor la alimente, creșterea alocațiilor pentru copii. Urmează altă măsuri foarte bune pentru populație: scăderea TVA la toate produsele, reducerea impozitelor, stimularea mediului de afaceri pentru crearea de locuri de muncă. Nu trebuie să ne întoarcem la anii de scădere economică din timpul guvernării PDL”,  susține PSD Botoșani.

„Interesul alegătorilor este să evităm o criză politică și să asigurăm continuitatea unei guvernări bune. Acest guvern a asigurat României cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, a reîntregit salariile și pensiile, a redus TVA la alimente și intenționează să reducă multe alte taxe și impozite. Deci analiza politică indică în mod clar asigurarea continuității acestui guvern”, afirmă conducerea social democrată a Organizației din Botoșani.

Din 2012, de la preluarea guvernării de către Victor Ponta, și până anul acesta, județul Botoșani a primit cele mai multe fonduri pentru infrastructură și dezvoltare comunitară. Acest lucru se reflectă în stadiul lucrărilor de infrastructură, în proiectele de investiții finalizate sau în derulare.

La fiecare vizită a premierului în Botoșani Organizația PSD a ridicat câte o problemă importantă pentru județ și la scurt timp s-a găsit rezolvarea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani