Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Primarul Ovidiu Portariuc a organizat acțiuni civice de curățenie împreună cu elevii din municipiu „Botoșani un oraș curat” - FOTO

Primarul Ovidiu Portariuc a organizat acțiuni civice de curățenie împreună cu elevii din municipiu „Botoșani un oraș curat” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Primarul Ovidiu Portariuc a organizat la sfârșitul săptămânii trecute o serie de acțiuni civice de curățenie împreună cu elevii de la liceele și școlile din municipiu, „Botoșani un oraș curat”, cu ocazia Săptămânii Școlii Altfel. Aceste activități au fost realizate în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și cu societatea Urban Serv.

Elevii de la opt licee din Botoșani au desfășurat acțiuni de ecologizare în cinci zone ale orașului: Strada Ion Creangă, Strada Tulbureni, Strada Pajiștea, platoul cuprins între strada Vâlcelei și ANL Cișmea, intrarea dinspre Suceava cu lângă versantul Cornișa și cimitirul Pacea.

În același timp au fost formate 21 de patrule de copii din învățământul preuniversitar care împreună cu profesorii îndrumători au realizat acțiuni educative prin care au înmânat câte un cartonaș de avertizare „Botoșani un oraș curat”, persoanelor care aruncau mizerie pe jos.

„Botoșani este un oraș curat și va rămâne localitatea cu cel mai curat aer din țară dacă fiecare dintre noi ne implicăm și contribuim la acest lucru. Am demarat cel mai amplu proiect de plantări de arbori din ultimii 14 ani din Botoșani. Ne dorim să creștem suprafața de spațiu verde din municipiu și să promovăm o viață sănătoasă, cu cât mai puțină poluare. Îmi doresc ca orașul Botoșani să fie o comunitate „verde” în care toți locuitorii municipiului să se simtă integrați într-un spațiu în care se pot bucura de un aer cura și sănătos. În același timp trebuie să ne educăm copii și să le cerem prietenilor și vecinilor să respecte mediul înconjurător”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani