Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O delegație de 50 de PMP-iștii din Botoșani alături de Băsescu la ședința Colegiului Național

O delegație de 50 de PMP-iștii din Botoșani alături de Băsescu la ședința Colegiului Național

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

La Palatul Parlamentului din București, duminică, 13 decembrie 2015, s-au desfășurat Conferința de înființare a Organizației de Tineret Mișcarea Populară și ședința Colegiului Național al Mișcării Populare. De la Botoșani, a participat o delegație de 50 persoane, condusă de Mihai Țâbuleac, președintele filialei.

Cu acest prilej, a fost aleasă conducerea națională a Organizației de Tineret, respectiv preşedintele Gabriel Ionuţ Popa, secretarul general Fălcescu Jean-Andrei, 12 vicepreşedinţi, 2 secretari adjuncţi şi 13 secretari executivi, decizia fiind luată cu votul a 2075 de delegaţi.

Prezent la Conferinţa de înfiinţare a OTMP, președintele Mișcării Populare, domnul Traian Băsescu a declarat:

„PSD nu a reuşit să aducă 2000 de oameni într-o sală de congres. Mă uitam ieri la TSD. Ce am văzut acolo era groaznic. Era un preşedinte de tineret care urma să fie decapitat pentru că îndrăznise să îi spună domnului Dragnea: Domnule, dacă eşti condamnat penal, demisionează din funcţia de preşedinte! Pentru că a avut această îndrăzneală a fost decapitat. Sunt convins că aici nu este posibil aşa ceva. (...) Asta este deosebirea între ceea ce construim noi la MP şi cei care vin din trecutul politic al ţării şi care cred că anunţând pe toate drumurile că au criterii de integritate vor impresiona electoratul. Nu le trebuie criterii noi, le trebuie oameni noi şi oamenii noi sunt aici, nu în altă parte”.

În legătură cu acest aspect, Mihai Țâbuleac a avut următorul punct de vedere: „Tratăm cu toată seriozitatea obiectivul implicării tinerilor în politică. Am convingerea că se poate obține un plus de eficiență prin armonizarea experienței celor mai în vârstă, credibili și corecți, cu entuziasmul celor tineri, capabili și consecvenți. Ne vom comporta în așa fel încât tinerii chiar să-și dorească să ni se alăture iar la alegerile care urmează vom ieși în fața electoratului cu o garnitură foarte consistentă de oameni noi în politică.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani