Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Liberalii se retrag din Parlament. Antonescu: Vom reveni prin votul românilor

Liberalii se retrag din Parlament. Antonescu: Vom reveni prin votul românilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Liderul PNL Crin Antonescu a anunţat, luni, că parlamentarii liberali îşi exprimă oficial dorinţa de a se retrage din Parlament şi de a nu reveni decât prin votul românilor chemaţi la urne.

„Din ceea ce am discutat în această seară  se poate degaja un consens în legătură cu dorinţa parlamentarilor liberali de ne retrage din parlament şi a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemaţi la urne", a declarat Antonescu.

Liderul liberal a precizat că aceasta nu este o decizie luată, având în vedere că PNL face parte dintr-o coaliţie politică.

„Vom discuta cu partenerii noştri din PSD, din PC, şi vom încerca a găsim o soluţie comună. Noi ne-am dori să fie aceasta", a spus Antonescu.

Liderul NL a spus că vor avea loc discuţii în perioada următoare cu reprezentanţii societăţii civile care sunt implicaţi în găsirea soluţii şi se va încerca să se consulte opinia publică.

Antonescu a spus că Parlamentul actual este ilegal, dar este de multă vreme profund ilegitim, iar decizia demisiei priveşte separarea definitivă a apelor în politica românească în faţa opiniei publice româneşti.

 

Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani