Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gigi Becali îşi face partid cu oamenii Bisericii. Se va numi „Familia Ortodoxă”

Gigi Becali îşi face partid cu oamenii Bisericii. Se va numi „Familia Ortodoxă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Gigi Becali își face partid. Va discuta cu Patriarhul Daniel și-și va face partidul „Familia Ortodoxă", spune el, revolvat că Guvernul Dacian Cioloș dă zero lei BOR în 2016.

Gigi Becali își face partid. Va discuta cu Patriarhul Daniel și-și va face partidul "Familia Ortodoxă", spune el, revolvat că Guvernul Dacian Cioloș dă zero lei BOR în 2016.

„Zero la Biserică, nu? Bine, o să vedem ce o să poată să facă. Că dacă e așa, o să facem noi un partid din oamenii Bisericii, o să merg să vorbesc cu Patriarhul Daniel să dea binecuvântare în BOR să aibă să candideze și preoții și înalții ierarhi și facem un partid al Bisericii și îmbisericim România și punem înalți ierarhi în Parlament, senatori și deputați, și preoții primari prin comune. Și câștigăm alegerile și prima dacă dăm bani la biserică și după aia celelalte. Prima dată la Biserică. O să vedeți că o să facem, râdeți, dar o să facem așa în 2016. 'Familia Ortodoxă', așa se va numi. Așa și este, mă, că se face acum, dar nu vreau eu să zic", a spus Gigi Becali după ce a ieșit de la slujba de la Biserică, scrie dcnews.ro.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani