Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Comunicat PNL Dorohoi: Ne dezicem total de Topalagă, Săcălianu şi Molociniuc. Folosesc abuziv numele şi sigla partidului

Comunicat PNL Dorohoi: Ne dezicem total de Topalagă, Săcălianu şi Molociniuc. Folosesc abuziv numele şi sigla partidului

Partidul Național Liberal Dorohoi a luat act de comunicatul plin de minciuni, impostură și cinism al vremelnicului viceprimar Lucian Topalagă și al consilierilor Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc publicat pe site-ul dumneavoastră, și ca urmare suntem nevoiți să le răspundem acestora pentru prima și ultima oară.

Spunem din capul locului că nu vrem să intrăm în polemică cu niște oameni care nu au coloană vertebrală politică, oameni care plâng probabil și în somn după destrămarea USL, formațiune de pe urma căreia aceștia doreau să obțină beneficii personale la infinit. Adevărații membri PNL Dorohoi, cu excepția celor trei s-au trezit, iar afacerea USL a picat și la nivel național. Cei trei domni trăiesc în mod sigur la trecut, trăiesc în minciună și speră încă în promisiunile făcute în interiorul campaniei USL, promisiuni de care, din păcate, noi nu suntem străini și pe care le vom face publice la momentul potrivit.

Vom trece punctual să demontăm o construcție diabolică făcută de consilieri de care PNL se dezice TOTAL. Oameni ca Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc nu vor mai ajunge în veci pe listele PNL. De altfel, cei trei folosesc abuziv numele și sigla PNL întrucât, DOROHOIUL trebuie să știe, adeziunile acestora nu au fost validate de PNL Dorohoi. La această oră cei trei sunt slugile PSD și ale primarului Alexandrescu Dorin! Folosind tehnica de dezinformare învățată în defunctul USL, au depus adeziunile la PNL la sediul județean fără să știe că acestea trebuie validate la nivelul organizației locale. Drept pentru care, la această oră, cei trei: Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc sunt acum ai nimănui. Ei NU au culoare politică decât probabil cea a PSD-ului, partid cu care au cochetat încă de când au vânat funcții politice. PNL are în rândul său medici, doctori, profesori, ingineri, oameni cu experiență și CARTE, condiții în care Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc nu-și mai găsesc locul aici.

Străbunii PNL, să amintim aici I.C.Brătianu, Dimitrie Sturdza și alții s-ar roti în mormânt să vadă nume ca Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc pe listele PNL. De ce țin cei trei cu dinții de fotoliile de consilier și își arogă numele de PNL pentru a fi menținuți în funcție? Simplu! Îndemnizațiile de consilier și viceprimar le țin de foame. Doar așa pot face afaceri cu statul, doar așa pot obține chirii și contracte de concesiune reduse, doar așa pot fi influenți!

Să începem cu JURISTUL Lucian Topalagă, cel care s-a dovedit mediocru încă de firav și care nici măcar nu a avut puterea să termine studiile plătite cu bani grei la o facultate privată, loc unde, se știe nu trebuia multă inteligență pentru a intra în posesia unei diplome de licență. Topalagă, ajuns acum vremelnic viceprimar  nu a avut un loc de muncă niciodată în viața sa, cu excepția celui din afacerea familiei. Cei 3000 de lei pe care-i încasează lunar doar că știe să mestece gumă și pupă tălpile primarului îi dau acum o oarecare libertate. Îi reamintim vicelui de episodul când a fost chemat ca un școlar în biroul secretarului Primăriei Dorohoi și luat la întrebări legate de studiile terminate de el. Episodul a fost dat atunci și în presa națională! Ca un școlar a recunoscut că nu a fost în stare să-și termine facultatea și semnează în fals pe proiectele de hotărâre cu titlul de JURIST. Ca un copil și-a recunoscut vina. Noi regretăm că documentele semnate de el sub acest titlu nu au produs efecte juridice.

Despre Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc vă putem spune doar că desfășoară activități conexe în care au nevoie de sprijinul primăriei și al primarului. Despre acest lucru vom vorbi la timpul potrivit.

Trebuie doar să reamintim celor trei Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc că nu au măcar dreptul să vorbească despre Constantin Bursuc, cel care i-a susținut la vremea respectivă și pe care l-au vândut asemenea gestului făcut de Iuda. Trebuie să le amintim celor trei că se fac părtași la toate faptele de corupție care sunt acum anchetate de DNA și privesc activitatea primăriei și a Consiliului Local. Prin votul și semnătura lor au fost vândute terenuri scumpe ce aparțin Dorohoiului! Oameni ca ei nu spun nimic și nu fac nimic decât pentru binele lor. Cei trei au apărut din greșeală pe listele  USL! Noi, PNL, nu vrem să-i aducem în fața instanței de judecată. Îi vor aduce acolo alții. Noi îi lăsăm să se bucure de îndemnizații încă câteva luni de zile, asta pentru că ne gândim că din aceste îndemnizații își hrănesc gurile flămânde ale propriilor copii. După acest mandat îi sfătuim să candideze pe listele PSD sau independenți dacă se cred zmei politici. Să ne arate atunci ce potențial politic au Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc!

Cu stupoare vedem că Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc vorbesc de guvernul Boc, deși TOT ce s-a făcut în acest Dorohoi s-a făcut cu bani de la acest guvern de dreapta. Dacă nu ar fi fost inundații în Dorohoi, dacă nu ar fi murit oameni aici, Dorohoiul ar fi arătat și acum ca înainte de inundații! Nu putem trece cu vederea că Lucian Topalagă, Ionel Săcălianu și Dan Molociniuc au GRAVE probleme de exprimare. Cei trei nu pot lega trei cuvinte! Cei trei nu pot crea un discurs politic iar PNL consideră că dreptul la replică publicat de cei trei nu este produsul muncii lor ci este scris de altă persoană.

Dragi dorohoieni, haideți să eliminăm din rândul nostru paraziții! PNL Dorohoi a reacționat pentru prima și ultima dată doar pentru ca paraziții să înțeleagă că sunt paraziți!

Cu respect pentru Dorohoi,

Biroul Local PNL Dorohoi.

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani