Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andrei Dolineaschi: „PSD va miza pe sprijinul PNL pentru a declanșa procedura de demitere a lui Cătălin Flutur și Eugen Țurcanu”

Andrei Dolineaschi: „PSD va miza pe sprijinul PNL pentru a declanșa procedura de demitere a lui Cătălin Flutur și Eugen Țurcanu”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a declarat că în prima ședință a Consiliului Local de la primăria municipiului Botoșani, consilierii PSD vor solicita demiterea lui Cătălin Flutur și Eugen Țurcanu din funcțiile administrative mizând pe votul PNL, conform prevederilor protocolului USL.

„În zilele următoare îi voi solicita domnului Florin Țurcanu o întâlnire pentru a pregăti votul din Consiliul Local. Mizez pe votul consilierilor locali de la PNL în conformitate cu prevederile  protocolului de colaborare pe care se bazează funcționare USL”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Andrei Dolineaschi a declarat că Organizația PSD Botoșani îl susține pe primarul Ovidiu Portariuc în toate demersurile pe care le realizează la nivelul administrației locale și îi recomandă acestuia să nu se lase intimidat de jocurile celor din PDL și să continue auditul tuturor instituțiilor aflate în subordinea primăriei.

„Demersul primarului municipiului Botoșani este unul corect, în spiritul angajamentelor de campanie care au adus USL la guvernare și au trimis PDL în opoziție. Cei doi lideri ai PDL, Cătălin Flutur și Eugen Țurcanu prin atacurile pe care le-au lansat la adresa primăriei și a conducerii acestei instituții subminează actul administrativ în Botoșani. Din acest motiv consilierii locali ai PSD vor susține propunerea lui Ovidiu Portariuc și vor vota pentru demiterea celor doi”, a completat președintele PSD Botoșani.

Liderul PSD Botoșani consideră că primarul Ovidiu Portariuc nu poate să colaboreze cu directori care atacă instituția primăriei și subminează activitatea administrației locale prin promovarea intereselor politice ale PDL.

Andrei Dolineaschi a mai adăugat că își exprimă speranța ca partenerii de coaliție să susțină demersul primarului municipiului Botoșani de a curăța administrația de interese de partid și să susină demersurile consilierilor PSD în acord cu protocolul de colaborare al USL. „Cei de la PNL trebuie să își reamintească că botoșănenii i-au votat tocmai pentru a scăpa de PDL, de șefi și directori iresponsabili și neserioși, dar numiți pe linie de partid. Nu putem abandona cauza USL la mijloc de mandat, și sunt sigur că liderii PNL vor fi de acord cu această linie în administrație”, a încheiat Dolineaschi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani