Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andrei Dolineaschi : Am votat pentru locurile de muncă ale salvatorilor din timpul inundaţiilor din Dorohoi

Andrei Dolineaschi : Am votat pentru locurile de muncă ale salvatorilor din timpul inundaţiilor din Dorohoi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Deputatul Andrei Dolineaschi a declarat, marţi, că a împotriva proiectului de lege propus de Guvern pentru disponibilizarea angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor.

„Am votat pentru menţinerea locurilor de muncă ale angajaţilor ISU (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă), care au intervenit în timpul inundaţiilor de anul trecut din municipiul Dorohoi. O bună parte din aceştia ar fi fost disponibilizaţi dacă proiectul Guvernului Boc ar fi fost adoptat. La nivelul judeţului Botoşani, dacă legea ar fi trecut circa 600 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi angajaţi ISU şi-ar fi pierdut locul de muncă”, a declarat deputatul.

Parlamentarul PSD consideră că respingerea acestei legi este un semn important privind fragilitatea actualei majorităţi parlamentare. „Putem spune că poliţiştii au trimis majoritatea parlamentară în şomaj tehnic. Nu e doar un accident. Puterea a încercat să se mobilizeze, chemând şi miniştrii deputaţi pentru a-şi trece legea. Cu toate astea nu au fost capabili să strângă majoritatea pentru a adopta proiectul de lege. Nici ieri la Senat nu au reuşit să strângă jumătate din totalul voturilor pentru susţinerea ministrului de Externe împotriva moţiunii Opoziţiei. Este clar că majoritatea e şubredă ceea ce ridică mari semne de întrebare privind viitorul actualului guvern”, a subliniat deputatul Dolineaschi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani