Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
100 de familii ajutate de senatorul Federovici să întâmpine mai uşor primăvara

100 de familii ajutate de senatorul Federovici să întâmpine mai uşor primăvara

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Venirea primăverii aduce multă bucurie dar şi mai multe cheltuieli, în special familiilor din mediul rural. În urma vizitelor săptămânale pe care le efectuează în cadrul colegiului Dorohoi-Flămânzi, senatorul Doina Federovici a constatat că venirea primăverii nu aduce nici un motiv de bucurie multor familii nevoiașe, mai ales din cauza situației materiale extrem de precare și, din acest motiv, împreună cu dl. consilier judeţean Costel Pătrăuceanu, au pregătit 100 de pachete cu alimente pe care să le ofere la tot atâtea familii ce au nevoie de sprijin în această perioadă.

Pentru buna desfasurare a acestei actiuni, senatorul a colaborat cu președinții organizațiilor locale PSD din comunele Hlipiceni, Albeşti şi Hilişeu-Horia şi astfel a putut să identifice gospodăriile în care sunt binevenite pachetele conţinând carne, dulciuri, pâine şi alte alimente.

„Parlamentarii, alături de toţi ceilalţi oameni politici, pot face gesturi umanitare în orice zi a anului. Cu atât mai mult în această perioadă cu probleme financiare. Am vrut să găsesc un mod mai util de a ura acestor familii „o primăvară frumoasă”. Mă bucur pentru fiecare familie ajutată şi pentru fiecare copil pe care-l fac să zâmbească şi, în felul acesta, am şi eu „o primăvară frumoasă”, a explicat senatorul PSD Doina Federovici.

[gallery link="file" columns="4" orderby="rand"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani