Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zeci de oameni păcăliţi cu excursii fictive. Escrocii au fost reţinuţi

Zeci de oameni păcăliţi cu excursii fictive. Escrocii au fost reţinuţi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Trei escroci din Capitală au fost reţinuţi după ce au păcălit zeci de persoane cu excursii fictive la munte şi la mare. Practic, aceeaşi cameră de hotel era închiriată la mai multe persoane, în aceeaşi perioadă. Prejudiciul în acest caz se ridică la aproximativ 100.000 de lei, potrivit România TV.

28 de persoane au fost înşelate în acest caz. Ele şi-au cumpărat bilete de pe site-uri de reduceri pentru a plăti mai puţin, în condiţii extrem de avantajoase.

Unii dintre ei au sunat înainte la staţiunea unde urmau să fie cazaţi şi au aflat că nu există rezervarea. Alţii s-au bazat pe încredere şi când au ajuns acolo au aflat că nu au fost făcute rezervări pe numele lor şi că au fost păgubiţi.

Păgubiţii s-au dus la Poliţie şi au făcut plângeri, iar oamenii legii au instrumentat acest dosar în care prejudiciul constatat a fost de 100.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit să-i reţină pe cei trei vinovaţi. Ei sunt acuzaţii de înşelăciune şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru ca mai apoi să apară în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani