Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vreme neașteptată în următoarele zile. Ce temperaturi vor fi miercuri și joi

Vreme neașteptată în următoarele zile. Ce temperaturi vor fi miercuri și joi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Deși până nu demult am avut zile foarte calde și primăvarea părea că vine mai repede, acum vremea schimbă foaia. Se va menține închisă miercuri și joi în toată țara. Vom avea parte de ploi și ninsori. Temperaturile maxime nu vor mai depăși 9 grade Celsius.

VREMEA MIERCURI
Miercuri, vremea se va menţine în general închisă, cu înnorări persistente îndeosebi în sudul şi estul ţării. Vor fi precipitaţii mixte în Banat, izolat în Crişana şi sudul Dobrogei şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare în Oltenia, moderate cantitativ în vestul regiunii. În vestul Carpaţilor Meridionali şi izolat în restul teritoriului (cu precădere în zona deluroasă a Munteniei şi Moldovei) va ninge slab. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile nord-vestice, anunță REALITATEA TV.

La munte, vremea se va menţine în general închisă, cu înnorări mai persistente în masivele sudice şi estice. În vestul Carpaţilor Meridionali şi izolat în restul zonei montane va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei, în special la altitudini mari din Carpaţii Meridionali, unde temporar va viscoli sau va spulbera zăpada. Regimul termic nu se va modifica semnificativ faţă de ieri.

VREMEA JOI
Joi, vremea se va menţine în general închisă. Temporar vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie în Banat, Crişana, mixte în Oltenia, Muntenia şi local în Dobrogea şi mai ales ninsori, seara, pe arii restrânse în restul zonelor. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad la Suceava şi 8 grade in Dealurile de Vest.

VREMEA VINERI
Vineri cerul va fi mai mult noros. Vor cădea precipitaţii, în general slabe, predominant sub formă de ploaie în regiunile vestice şi mai ales ninsori în nord, nord-est, la deal şi la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane şi în deltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3...-2 grade în nordul Moldovei, până în jur de 9 grade în Dealurile de Vest.

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani