Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veşti bune de la meteo: revine vremea de vară. Ce temperaturi vom avea

Veşti bune de la meteo: revine vremea de vară. Ce temperaturi vom avea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor în a doua zi de weekend şi se va încălzi uşor. De luni, temperaturile cresc  în toate zonele ţării, iar marţi vremea va fi, pe alocuri, chiar călduroasă.

LUNI, temperaturile cresc în toate zonele ţării şi se vor situa în jurul normelor climatologice specifice ultimei decade a lunii august. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în zona montană, unde doar izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe litoral, iar spre sfârşitul intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in depresiuni şi 30 de grade in est, sud si vest.

MARŢI continua să se încălzească uşor faţă de zilele anterioare, astfel ca ajungem sa vorbim despre o vreme caldă, izolat chiar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nord-vestice, iar seara si in cele nordice şi de nord-est, unde vor fi înnorări temporare şi cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în zona Munţilor Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 31 de grade in est, sud si vest.

Spre mijlocul saptamanii viitoare continua sa se incalzeasca si ajungem la o vreme in acord cu data din calendar, adica vreme calduroasa în majoritate regiunilor, cu maxime intre 27 si 33 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă si numai izolat se vor semnala ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice pe la munte.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani