Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un pacient lăsat să zacă întins pe podea! Anchetă la un spital din România: „Ştergea cu mopul pe lângă el”

Un pacient lăsat să zacă întins pe podea! Anchetă la un spital din România: „Ştergea cu mopul pe lângă el”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a declanşat o anchetă după ce pe o reţea de socializare a apărut un filmuleţ care arată un bărbat căzut în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), iar o infirmieră şterge podeaua cu mopul pe lângă el.

Managerul unităţii medicale spune că pacientul respectiv are numeroase prezentări la UPU în ultimii ani, acesta fiind cunoscut ca un consumator de droguri, de etanol, iar din declaraţiile infirmierelor după acel incident filmat el se ridică şi părăseşte spitalul.

„Bărbatul respectiv are sute de prezentări la UPU în ultimii ani. Este consumator de etanol, de droguri, locuieşte la un centru pentru persoane fără adăpost. Este cunoscut de SMURD, Ambulanţă, Poliţie, a încercat să sară de pe biserică, s-a automutilat, s-a drogat, a băut şi are momente când este extrem de violent”, a explicat managerul unităţii medicale.

El susţine că filmarea care a apărut pe reţeaua de socializare nu prezintă întregul episod al întâmplării respective. Tudor Năstăsescu a afirmat că a vorbit cu infirmierele, iar acestea i-au spus că bărbatul respectiv a venit cu ambulanţa la unitatea medicală, pe picioarele lui, s-a trântât în camera de gardă, după care s-a ridicat şi a plecat din spital.

„Infirmierele spun că a fost adus cu Salvarea, pe picioarele lui, s-a trântit în camera de gardă, a vomat, ele au venit să şteargă, după care s-a ridicat, şi-a luat cafea, a înjurat, a ameninţat şi a plecat pe picioarele lui acasă”, a menţionat managerul spitalului.

El a precizat că în cursul zilei de sâmbătă urmează să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a stabili cum stau lucrurile. De asemenea, Tudor Năstăsescu a menţionat că în documentele de la UPU ultima prezentare a bărbatului a fost pe data de 12 octombrie, atunci când a fost filmat acest incident, acolo fiind trecut că părăseşte spitalul fără acord medical. Managerul unităţii a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment. Sursa: stirileprotv.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani